Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Nakon dvije godine

Službeno je! Pukla je ljubav Messija i PSG-a, vraća li se u Barcelonu?

PSG je službeno objavio da Messi napušta klub nakon dvije godine.

Lionel Messi (Foto: Afp)

Sada je i službeno, Leo Messi napušta Pariz nakon dvije godine, objavio je PSG na svojem Twitter profilu. Već se nekoliko dana šuškalo da Messi odlazi iz francuske prijestolnice, a danas je i Argentinac poslao poruku navijačima.

Zlatan Ibrahimović Uprava Milana odlučila o sudbini Ibrahimovića divider

''Hvala klubu, hvala Parizu i Parižanima na protekle dvije godine i želim klubu sve najbolje u budućnosti'', poručio je 35-godišnjak iz Rosarija.

Arabija ili Barcelona?

Preostale su dvije, možda i tri opcije velikom Argentincu. Prva je put Ronalda i vjerojatno uskoro Benzeme, put prema milijunima i milijardama. Druga opcija je povratak u staro jato gdje ga Xavi čeka raširenih ruku, a ona treća, najmanje vjerojatna je povratak u Argentinu.

Ilkay Gundogan VIDEO Građanima još jedan trofej: Gungodan s dvije majstorije srušio ljute gradske rivale divider

''Naši navijači spominju njegovo ime svaku utakmicu. Sviđaju mi se naše šanse, vjerujte mi, Messijev povratak ovisi samo o njemu. Naša vrata širom su mu otvorena'', nedavno je rekao strateg Blaugrane.


Messi je se pridružio PSG-u u kolovozu 2021. i odigrao je 74 utakmica za francuskog prvaka. Zabio je 32 gola uz 35 asistencija, a osvojio je prvenstvo u obje sezone s PSG-om. Ipak, nije ostvario najveće ambicije s klubom, a to je osvajanje Lige prvaka.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Više o

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider