Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Grande Ibra

Uprava Milana odlučila o sudbini Ibrahimovića

Milan je objavio da neće produžiti ugovor sa Zlatanom Ibrahimovićem.

Zlatan Ibrahimović (Foto: Afp)

Talijanski nogometni velikan Milan objavio je kako neće produžiti ugovor s legendarnim švedskim napadačem, 41-godišnjim Zlatanom Ibrahimovićem koji ističe na kraju ove sezone.

Marko Golubić Čudesan uspjeh za Hrvatsku: Marko Golubić je prvak svijeta u taekwondou divider

Ibrahimović je ove sezone prožete ozljedama sakupio tek 144 minute na terenu u četiri nastupa, ali je postao i najstariji strijelac u povijesti Serie A iskoristivši kazneni udarac protiv Udinesea u ožujku.

Ibrahimović se u Milan vratio početkom 2020. godine te je prošle sezone s momčadi osvojio naslov prvaka Italije, prvi nakon 2011. godine kada je Šveđanin također bio u sastavu. Ibrahimović je dres "crno-crvenih" nosio i od 2010. do 2012. godine.

Ilkay Gundogan VIDEO Građanima još jedan trofej: Gungodan s dvije majstorije srušio ljute gradske rivale divider

Trener Milana Stefano Pioli kazao je kako Ibrahimović neće biti u konkurenciji za susret protiv Verone u nedjelju kojim će Milan zaključiti sezonu, ali će se nakon utakmice upriličiti svečanost u njegovu čast.

"Milan će se oprostiti od Zlatana Ibrahimovića kratkom svečanosti koja će uključivati sve gledatelje. Zahvaljujemo mu na veličanstvenim zajedničkim godinama", kazao je glasnogovornik kluba.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider