Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
17 mjeseci suspenzije

Službena odluka: Darijo Srna vraća se na travnjak u kolovozu 2018. godine!

Iz Ukrajine je stigla odluka da se se Darijo Srna smije vratiti nogometu u kolovozu 2018. godine.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Prema pisanju sport.ua, ukrajinskog portala, Darijo Srna može se vratiti nogometu u kolovozu ove godine! Nacionalni anti-dopinški centar objavio je odluku da je Darijo Srna suspendiran do 22. kolovoza 2018. godine, te da s momčadi može započeti trenirati mjesec dana ranije.

Podsjetimo, UEFA je službeno suspendirala Darija Srnu do kraja sezone početkom veljače, nakon što ga je obavijestila da je njegov uzorak dopinškog testa iz ožujka 2017. godine bio pozitivan. 

Ukrajinski anti-dopinški centar potvrdio je suspenziju do kraja sezone, odnosno do 22. lipnja kada se Srna može priključiti treninzima svoje momčadi. Dva mjeseca kasnije, kada ističe 17. mjesec suspenzije, Srna se može zaigrati u službenoj utakmici.

''Ovo je još jedna bitka koju moram pobijediti i tako će i biti. Ako sam mogao pokopati svoga oca, ispuniti mu zadnju želju i zaigrati na Europskom prvenstvu bez ijedne tablete, onda nema logike da sam sada napravio svjesno nešto. Prema tome, čist sam, dokazat ću to i iza toga se vratiti na teren'', izjavio je ne tako davno Darijo Srna.

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Više o

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider