Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Katalonci su ogorčeni

Slovenac objasnio nogometašu Barce zašto im nije dao kazneni udarac, ostali su u čudu

Barcelona je ogorčena suđenjem Slavka Vinčića na utakmici Lige prvaka protiv Intera.

Nogometaši Barcelone i Slavko Vinčić (Foto: Afp)

Ne stišava se bura nakon Barcelonina poraza kod Intera (1:0) u sklopu 3. kola Lige prvaka. Katalonci su ogorčeni suđenjem slovenskog arbitra Slavka Vinčića, a posebno su ih razljutile dvije sporne situacije.

Prvo im je poništen Pedrijev pogodak jer je Ansu Fati igrao rukom. Slovenski sudac je pregledavao VAR snimku, ali kod druge sporne situacije nije koristio blagodati VAR tehnologije.

U sudačkoj nadoknadi Denzel Dumfries je, očigledno, igrao rukom u svom kaznenom prostoru, ali slovenski sudac nije se oglasio i pokazao na bijelu točku.

Slovenac objasnio zašto nije gledao snimku

Razljutilo je to katalonsku momčad, a posebno Erica Garciu, koji je nakon dvoboja pitao suca zašto nije išao pogledati VAR snimku.

"Otišao sam do glavnog suca da ga pitam u čemu je problem, a on mi je rekao da se ne vidi jasno da je Dumfries igrao rukom. Pitao sam ga zašto nije sam pogledao snimku te situacije, a on mi je samo ponovio da nisu sigurni da je riječ o igranju rukom", otkrio je ljutiti Garcia.

Xavi Barca grmi o suđenju Slovenca: Xavi kiptio od bijesa pa izveo sramotnu gestu divider

Suđenje slovenskog suca razbjesnilo je i trenera Xavija, koji je potpuno izgubio živce tijekom susreta. Gestikulirao je da su suci potplaćeni, za što ga sigurno čeka kazna UEFA-e, a potom je i žestoko opleo po sucu na konferenciji za medije.

Xavi je bio ogorčen nakon utakmice, svjestan činjenice da mu ovaj poraz itekako otežava prolaz u nokaut-fazu Lige prvaka. No, tek smo na pola puta, odigrana su tri kola grupne faze Lige prvaka, još se sve može ispraviti...

Tablica Liga prvaka

Standings provided by Sofascore

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider