Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Scene obilaze svijet

Rijeka se noćas vidjela i iz svemira: Grad je bio blokiran i u plamenu!

Navijači Rijeke burno su proslavili prvi, povijesni naslov svog kluba u 71 godini postojanja.

Prvi naslov nogometnog prvaka Hrvatske HNK Rijeke proslavljen je vrlo burno u cijeloj Rijeci i okolici, a najbučnije i najveselije u središtu grada, gdje su tisuće navijača slavile uz koncert i vatromet na Gatu Karoline Riječke.

Na ovom gatu u putničkoj luci je priređeno, uz izravan prijenos, praćenje utakmice na Rujevici između Rijeke i Cibalije, kojom je odlučeno prvenstvo kolo prije kraja. Svi zainteresirani nisu mogli stati na gat pa se pratila utakmica i navijalo na okolnim trgovima i ulicama.

Po završetku utakmice počelo je veliko slavlje, uz bezbrojne signalne baklje, rakete i pjesmu. U središte grada su pristizali navijači sa svih strana, a sa Rujevice se prema luci uputila prava rijeka automobila, tako da je uskoro sav promet ulicom Riva blokiran, jer više nije bilo mjesta za sve pristigle automobile.

Priređen je veliki vatromet s lukobrana riječke luke. Svi ugostiteljski objekti u središtu Rijeke dobili su dozvolu da rade cijelu noć, tako da se slavlje nastavlja nesmanjenim intenzitetom.

Ovo je prvo osvojeno prvenstvo Rijeke u 71 godini postojanja kluba pa je euforija u cijelom gradu i okolici posve razumljiva.
 

 

#rijeka

A post shared by Paola Mataija (@paolamataija) on

 

A post shared by D Rendulich (@rendulich) on

 

A post shared by D Rendulich (@rendulich) on

 

"bando de vagabundos" O futebol vive!!

A post shared by Giuseppe (@pepeskd) on

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider