Nogomet
SPORTOVI
breaking news !: UŽIVO Grbin oštro po Ustavnom sudu: "Šeparović misli da vlast pripada njemu. Popišali su se na sve nas"
Nogomet
nezaboravne scene

Pogledajte ludi slavljenički dan u Rijeci: Fešta za pamćenje!

Rijeka burno slavi naslov prvaka Hrvatske, a sve je krenulo još ranih popodnevnih sati...

Rijeka i cijeli Kvarner „gore“! Rijeka je prvak Hrvatske, prvi put u svojoj povijesti osvojila je državno prvenstvo. Cibalia je pala s 4:0, ali zapravo je na poluvremenu sve već bilo riješeno, Rijeka je vodila s 3:0, a Rujevica je ludovala.

KOLUMNA IVICE MEDE Od igračine koji je dao život za Rijeku i rušenja Reala do potoka suza i ekstaze

Posljednji sučev zvižduk bio je znak za eksploziju. Navijači i igrači stopili su se u jedno, emocije su proradile poput vulkana.

Od popodnevnih sati navijači Rijeke započeli su okupljanje na raznim punktovima u gradu. Nije se slavilo unaprijed, gorka Rijekina iskustva iz prošlosti još su živa, ali osjeća li se svečarska atmosfera.

Iako su trener Matjaž Kek i svi u Rijeci puhali i na hladno, malo tko je doista strahovao. Bilo je jasno da bi se moralo dogoditi neviđeno sportsko čudo da Rijeka ne upiše pobjedu. Pristigla vijest iz Osijeka da je Dinamo zabio gol i pobijedio samo je dodatno motivirao i momčad i navijače Rijeke.

Nisu su se Kekovi puleni uplašili, noge su bile mirne, glava hladna, a srce vruće. Nošeni frenetičnim navijanjem s tribina uraganski su krenuli od prve minute i naprosto pregazili ne odveć ambiciozne goste Vinkovaca, koji svoje finale igraju u posljednjem kolu protiv Lokomotive.

Razdragana Rijeka u ovom trenutku slavi povijesni naslov, fešta će zacijelo trajati do sitnih sati, a možda i duže. Zaslužili Riječani veliko slavlje, ovim putem im čestitamo na impresivno odrađenom prvenstvu i naslovu prvaka!

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Više o

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider