Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
ludnica na odmorištu

VIDEO Dinamovi igrači naletjeli na BBB-e na autoputu pa izašli iz busa: Oršić vodio navijanje

Nogometaši Dinama osvojili su 23. naslov prvaka Hrvatske pobjedom protiv Šibenika u 35. kolu.

Slavlje navijača Dinama (Foto: Instagram/Dario Špikić/Screenshot)

Pobjedom protiv Šibenika s 2:0 u 35. kolu Prve HNL na Šubićevcu, nogometaši Dinama osvojili su 23. naslov prvaka Hrvatske.

Nakon posljednjeg sučevog zvižduka nastala je prava ludnica na stadionu. Gostujući navijači spustili su se s tribina na travnjak, a nogometaši Dinama ostali su bez cijele opreme.

Podijelili su tako dresove, hlačice, štucne, kostobrane, pa čak i kopačke.

Marko Tolić dovodi Dinamo u vodstvo

Slavlje se nastavilo i na putu za Zagreb. Veliki broj navijača okupio se na jednom odmorištu i dočekao nogometaše Dinama koji su izašli iz autobousa i priredili pravo ludilo.

 Tako je Mislav Oršić poveo navijanje i navijače bacio u trans.

No ni tu nije bio kraj ludnici. Slavlje se opet nastavilo i po dolasku u Zagrebu. Tamburaši su svirali do zore ispred klupskog hotela podno južne tribine maksimirskog stadiona.

Od ranog jutra slijevali su se navijači Dinama u Šibenik, okupljali su se u centru, na rivi, a kako se približavao početak utakmice, zaputili su se prema stadionu gdje ih se u konačnici našlo oko 1500.

Pogodak Petra Bočkaja iz slobodnog udarca

Bad Blue Boysi, većina njih, zauzeli su svoja mjesta na istočnoj tribini, a gotovo jednako toliko pristaša Modrih pronašlo je svoje mjesto na zapadu Šubićevca.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider