Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Pogledajte momčad

Slavko Blagojević je prvi u Hrvatskoj u Fantasy menadžeru Premier lige: Pogledajte kako izgleda privatna liga nogometaša Istre

Kapetan Istre najbolji je u Lijepoj našoj.

Slavko Blagojević (Foto: DNEVNIK.hr)

Fantasy Premier ligu igraju milijuni ljudi u svijetu svake godine, ne mogu joj odoljeti ni svjetske sportske zvijezde poput šahista Magnusa Carlsena, koji na svojim društvenim mrežama još ističe kako je nekoć bio najbolji igrač ove igre na svijetu, a čini se kako ni domaće sportske zvijezde nisu imune na globalnu popularnost ove igre.

Ne samo da hrvatske sportske zvijezde rado igraju ovu igru, nego je jedna od njih trenutačno najbolja u Hrvatskoj. Riječ je o kapetanu Istre Slavku Blagojeviću, koji je trenutačno prvi u Lijepoj našoj sa 116 bodova. Također, to mu je dovoljno za 331. mjesto u svijetu.

Najviše bodova zaradio mu je kapetan Mohamed Salah, čiji su mu se bodovi utrostručili jer je odigrao tzv. "triple captain chip", koji se može iskoristiti jednom u sezoni i donosi vam trostruke bodove za igrača kojeg postavite za kapetana.
Nogometaši Istre inače imaju svoju mini-ligu, u kojoj trenutačno vodi jasno

Blagojević ispred vratara Ivana Lučića i veznjaka Roberta Miškovića, a posljednji poslije nedovršenog prvog kola je Luka Hujber.

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider