Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Obračun koji se čekao

Prvi dan Nove godine spektakl, Bilić protiv ''Luđaka'' za prvo mjesto: ''Ako to izgubite – više vas nema''

Slaven Bilić spreman je za jedan od obračuna sezone protiv Leeds Uniteda, koji se nalazi na prvom mjestu s jednakim brojem bodova kao i WBA.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Nakon 25 odigranih kola u Championshipu, na vrhu ljestvice nalaze se Leeds United i WBA Slavena Bilića s 51 bodom, ali momčad Marcela Bielse je ispred zbog bolje gol-razlike. A prvi dan Nove godine Leeds dolazi na noge West Bromwichu.

Obje momčadi trenutno imaju devet bodova prednosti u odnosu na trećeplasirani Fulham, ali nakon dobrih pobjeda u studenom, niti jedni u posljednje vrijeme nisu bili dosljedni.

''Liga je jako duga i znate da možete izgubiti fokus, jer se to događa svake godine'', rekao je Bilić na konferenciji za novinare uoči utakmice.

gol expired Preokret u slučaju Modrić: Visoki dužnosnik Reala otkrio neočekivanu mogućnost divider

''Ako izgubite fokus, predanost ili kvalitetu – četiri ili pet posto – više vas nema. Ponekad imate sreće, ali većinom to morate platiti'', dodao je hrvatski trener.

Leedsova pobjeda od 5:4 protiv Birminnghama u nedjelju bila je njegova prva u četiri utakmice. Ali Bilić kaže da je Bielsa galvanizirao momčad nakon što je prošle sezone pretrpio agoniju u play-offu.

''Oni su prošle sezone doživjeli nešto prilično bolno, izgubili su na najgori mogući način. Ali uče na svojim pogreškama, dvostruko su usredotočeni i to je definitivno jedan od razloga zašto su tu s nama'', zaključio je Bilić.

Rezultati by SofaScore
Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider