Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Neće se puno odmarati

Slaven Bilić vraća se na klupu? Prije četiri dana dobio otkaz, a sada već ima ponudu prvaka

Bivši hrvatski izbornik Slaven Bilić zadržao se tek pet mjeseci na klupi Watforda.

Slaven Bilić (Foto: Profimedia)

Slaven Bilić vraća se na klupu? Prije samo četiri dana dobio je otkaz u Watfordu, a sada se spominje kao jedan od kandidata za klupu turskog velikana - Trabzonspora.

Nakon što su prošle sezone osvojili naslov prvaka Turske, očekivanja su bila puno veća, ali sve je pošlo po krivu. Pali su na šesto mjesto prvenstvene ljestvice, predsjednik je napustio klub, a sada i trener Abdullah Avci, koji se emotivno oprostio od navijača.

No vremena nema puno, klupsko rukovodstvo užurbano traži novog trenera, a Bilićevo ime izazvalo je oduševljenje među navijačima turskog kluba. Dobro ga pamte iz vremena dok je vodio Bešiktaš i ne bi imali ništa protiv njegova dolaska, piše tamošnji Fanatik.

Marcelo Brozović Marcelo Brozović odigrao cijelu utakmicu u iznenađujućem porazu Intera divider

Osim bivšeg hrvatskog izbornika, spominje se Sergen Yalcin, koji tvrdi da nije dobio ponudu Trabzonspora, i Cagdas Atan, kojeg pak Kayserispor ne želi pustiti. 

Inače, hrvatski trener zadržao se tek pet mjeseci na klupi Watforda. Sjajno je krenuo, ali početno oduševljenje pokvarila je serija loših rezultata. Pali su na deveto mjesto Championshipa, zbog čega se kontroverzni vlasnik Gianni Pozzo odlučio na smjenu.

Ipak na Bilićev račun sjest će pristojna odšteta, navodno bi trebao zaraditi oko 400 tisuća funti za prijevremeni raskid suradnje.

video

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider