Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
POSRTAJ KOD KUĆE

Slaven Bilić doživio prvi kiks na klupi Watforda, poražen u utakmici s 21 minutom sudačke nadoknade

Nogometaši Watforda poraženi su na svom terenu od Swanseaja rezultatom 1:2.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Nakon uspješnog starta na klupi Watforda, koji je obilježio gostujućom 0:4 pobjedom kod Stoke Cityja, Slaven Bilić doživio je prvi kiks u svom novom klubu. Na domaćem terenu poražen je 1:2 od Swanseaja.

Bila je to jedna neobična utakmica u kojoj je Watford poveo i sigurno držao vodstvo kroz prvi dio, da bi u drugom to sve prosuli. I to nakon neočekivano duge pauze izazvane razlozima nevezanim uz nogomet.

Bilić je nakon prvog poluvremena bio u Top 6

U vodstvo je Watford došao u 34. minuti pogotkom svog najboljeg igrača, Ismaile Sarra, da bi Swansea izjednačio u 52. minuti preko Oliviera Ntchama.

Nakon toga se igrala izjednačena utakmica, sve do 79. minute, kad je došlo do prekida. Uskoro se saznao razlog. Došlo je do kvara u komunikacijskim uređajima koje koriste suci te pauza koja je potrajala sve do isteka regularnog vremena, nakon čega je podignuta sudačka nakokdana u trajanju od 17 minuta.

Ipak, kako se igra nastavila tek u 93., sve je ukupno potrajalo 111. minuta, a Swansea je pogodak vrijedan tri boda postigao već u 98. minuti. Velšani su naime bolje reagirali na pauzu te došli do punog plijena preko Bena Cabanga.

Bilićev Watford bi s tri boda iz ove utakmice skočio već sad na peto mjesto, ali ovako se i dalje nalaze u nezavidnoj poziciji, na desetom mjestu. Također, njihov današnji gost uspio ih je preskočiti te su sada šesta momčad drugog engleskog ranga.

Standings provided by Sofascore

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider