Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Pogledajte golove

VIDEO Četiri gola u Koprivnici, Krstanovićev za preokret Slavena protiv Rijeke bio je spektakularan

Nogometaši Rijeke osvojili su bod na teškom gostovanju u Koprivnici.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Nogometaši Slaven Belupa pobijedili su Rijeku s 2:1 u 35. kolu Prve HNL u Koprivnici.

Gosti su poveli golom Jorgea Obregona (49), domaći su preokrenuli s dva pogotka veterana Ivana Krstanovića (56-11m, 59), da bi konačnih 2:2 postavio Andrija Vukčević (79).

Nakon nezanimljivih prvih 45 minuta, utakmica se "otvorila" početkom nastavka. Murić je u 49. minuti iz slobodnog udarca s lijeve strane poslao loptu na peterac, a tamo je utrčao Obregon i nogom ju proslijedio u mrežu.

Obregon dovodi Rijeku u vodstvo

Preokret u razmaku od samo tri minute je s dva gola kreirao 39-godišnji Krstanović. Prvo je u duelu s Čestićem izborio kazneni udarac kojega je u 56. minuti i realizirao za 1:1, da bi u 59. minuti sjajnim udarcem sa 25 metara pogodio za 2:1.

Krstanović zabija s bijele točke

Bili su to njegovi deveti i desti ovosezonski pogoci u prvenstvu te je sada na ukuno 118 golova u HNL-u u karijeri. Ispred njega su samo Davor Vugrinec sa 146 i Igor Cvitanović sa 126 golova.

Fantastičan pogodak Krstanovića

Konačnih 2:2 postavio je Vukčević koji je u 79. minuti iskoristio još jedno odlično ubacivanje Murića u suparnički peterac, ovoga puta s desne strane.

Četvrta Rijeka sada ima 62 boda, tri manje od trećeg Osijeka, dok je Slaven Belupo sedmi sa 36 bodova, osam manje od šeste Gorice, a četiri više od osmog Šibenika.

Vukčević postavlja konačan rezultat

Na vrhu je Dinamo sa 73 boda, četiri više od drugog Hajduka.

 

Tablica Prva HNL

Standings provided by SofaScore LiveScore

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider