Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Iza kulisa spektakla

Kako je Mislav Oršić ratovao sa skupljačima lopti dok se lomila Dinamova utakmica sezone

Dinamov Mislav Oršić ratovao je na terenima s igračima Bodo/Glimta, a pokraj njega sa skupljačem lopti...

U novoj epizodi podcasta Utakmicu po utakmicu naši su voditelji u svojoj standardnoj rubrici "Trofej Tomislava Stipića“ komentirali autfite trenera u Supersport HNL-u.

Na tapeti su bili Osijekov trener Nenad Bjelica i Hajdukov Valdas Dambrauskas, ali u prvi plan je sasvim slučajno izašao jedan sasvim drugi detalj.

"Iza Dambrauskasa se u pozadini vidi dečko koji ubacuje lopte“, istaknuo je Ćurković, a Ljubo iskoristio priliku i ispričao detalj s utakmice Dinama i Bodo/Glimta.

"Prvo poluvrijeme Dinama i Bodo/Glimta. Dinamo je dominantan, pritišće i traži drugi pogodak. Lopta izađe taman između dva skupljača lopti. Oršić stoji između njih i traži loptu kako bi Modri šti prije izveli aut kapitalizirali pritisak. Oršić se dere 'dajte loptu, što čekate', a mali mu odgovori 'pa imaš tamo loptu'. Gledam cijelu situaciju i počnem se derati na malog 'daj mu loptu pa to je Mislav Oršić. Umjesto da klekneš pred njega i napraviš ono što traži, ti frajerski stojiš na lopti i govoriš mu da se snađe“, nasmijao se Ljubić.

Cijelu analizu trenerskih autfita i nove power rankingse u Trofeju Tomislava Stipića pogledajte u 7. epizodi podcasta Utakmicu po utakmicu.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider