Nogomet
SPORTOVI
breaking news !: VIDEO Dalić: "Imali smo jedan sastanak samo o njihovom valjanju, očitali smo im lekciju za cijeli život"
Nogomet
Iza kulisa spektakla

Kako je Mislav Oršić ratovao sa skupljačima lopti dok se lomila Dinamova utakmica sezone

Dinamov Mislav Oršić ratovao je na terenima s igračima Bodo/Glimta, a pokraj njega sa skupljačem lopti...

U novoj epizodi podcasta Utakmicu po utakmicu naši su voditelji u svojoj standardnoj rubrici "Trofej Tomislava Stipića“ komentirali autfite trenera u Supersport HNL-u.

Na tapeti su bili Osijekov trener Nenad Bjelica i Hajdukov Valdas Dambrauskas, ali u prvi plan je sasvim slučajno izašao jedan sasvim drugi detalj.

"Iza Dambrauskasa se u pozadini vidi dečko koji ubacuje lopte“, istaknuo je Ćurković, a Ljubo iskoristio priliku i ispričao detalj s utakmice Dinama i Bodo/Glimta.

"Prvo poluvrijeme Dinama i Bodo/Glimta. Dinamo je dominantan, pritišće i traži drugi pogodak. Lopta izađe taman između dva skupljača lopti. Oršić stoji između njih i traži loptu kako bi Modri šti prije izveli aut kapitalizirali pritisak. Oršić se dere 'dajte loptu, što čekate', a mali mu odgovori 'pa imaš tamo loptu'. Gledam cijelu situaciju i počnem se derati na malog 'daj mu loptu pa to je Mislav Oršić. Umjesto da klekneš pred njega i napraviš ono što traži, ti frajerski stojiš na lopti i govoriš mu da se snađe“, nasmijao se Ljubić.

Cijelu analizu trenerskih autfita i nove power rankingse u Trofeju Tomislava Stipića pogledajte u 7. epizodi podcasta Utakmicu po utakmicu.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider