Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
odluka večeras

Samo dva rezultata dijele nas od "savršenog raspleta" skupine prvi put u povijesti kvalifikacija

Dobije li Francuska Grčku, a Nizozemska Gibraltar svaka će reprezentacija imati po dvije pobjede protiv momčadi koja je ispod njih na ljestvici, odnosno po dva poraza od svake reprezentacije koja je iznad njih na tablici

Kylian Mbappe (Foto: Afp)

Kvalifikacije za Europsko nogometno prvenstvo u Njemačkoj polako dolaze svom kraju, a situacija u skupini B polako se približava "savršenom raspletu". Korisnici na društvenim mrežama skupinu koju je Francuska dominantno osvojila nazivaju "savršenom".

Do savršenog omjera potrebna su još samo dva rezultata, pobijedi li Francuska Grčku, a Nizozemska Gibraltar danas, svaka će reprezentacija imati po dvije pobjede protiv svake momčadi koja je ispod njih na ljestvici, odnosno po dva poraza od svake reprezentacije koja je iznad njih na tablici.

Dragan Stojković Piksi Slovenci i Česi deprimirali Srbe: "Ne, ne, ne! Dočekali smo najgore vijesti pred Euro" divider

Francuzi trenutačno imaju sedam pobjeda iz sedam utakmica i vodeći su ispred Nizozemske, koja ima dva poraza od Tricolora i pet pobjeda. Grci su treći s četiri pobjede i tri poraza, Irska četvrta s dvije pobjede protiv Gibraltara i šest poraza, a Gibraltar je trenutačno na sedam poraza u sedam utakmica.

Još nijedna utakmica dosad nije završila remijem…

Tablica skupine B:

Standings provided by Sofascore

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider