Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
nisu sretni

Slovenci i Česi deprimirali Srbe: "Ne, ne, ne! Dočekali smo najgore vijesti pred Euro"

Srbija će igrati na Europskom prvenstvu, ali morat će najtežim putem iz četvrte jakosne skupine.

Dragan Stojković Piksi (Foto: Afp)

Reprezentacija Srbije remijem protiv Bugarske osigurala je plasman na Europsko prvenstvo. Orlovi će prvi put u svojoj povijesti igrati na Euru jer su se prije 23 godine plasirali s Crnom Gorom. Iako je riječ o rijetkom uspjehu za naše istočne susjede, tamošnji mediji nisu zadovoljni.

Prvi razlog nezadovoljstva jest loša igra reprezentacije, smatraju, dodajući kako s takvom formom neće dugo trajati u Njemačkoj. Ali ono što ih je najviše pogodilo jest činjenica da Orlove na Euru očekuje najteži mogući put jer su završili u posljednjoj jakosnoj skupini.

Ukrajina - Italija Ukrajina i Italija igrali za Euro, a u fokusu zastava Hrvatske na stadionu divider

"Ne, ne, ne! Srbija dočekala najgore vijesti pred ždrijeb za Euro 2024!", pišu srpski mediji polemizirajući oko mogućih suparnika u Njemačkoj.

"Srbija razočarana po plasmanu na Euro" i "Nema dobrih vijesti, Srbija čeka ždrijeb i na Euru će morati najtežim putem", samo su neki od naslova koji danas vrište s naslovnica tamošnjih tiskovina.

Hrvatska ide na Euro VIDEO Hrvatska ide na EURO 2024: Budimir slomio Armence za veliko slavlje! divider

Srbima su put najtežim mogućim putem trasirale Češka i Slovenija, koje su osigurale direktan plasman na Euro pobjedama protiv Moldavije, odnosno Kazahstana.

Srbi su se nadali plasmanu u treću jakosnu skupinu, a za to su im bila potrebna dva od ova tri uvjeta: da Česi ne pobijede Moldavce, da Slovenci i Kazahstanci odigraju neriješeno i da Hrvatska u utorak ne nadigra Armeniju.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider