Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Realno stanje

Škoti u strahu uoči gostovanja na Maksimiru: "Sad ćemo morati patiti, možda će i boljeti"

Uoči okršaja s Hrvatskom na Maksimiru, pomoćni trener škotske reprezentacije John Carver priznao je kako će morati patiti u idućim utakmicama.

Škotska reprezentacija (Foto: Afp)

Hrvatska nogometna reprezentacija u listopadu igra nove dvije utakmice u Ligi nacija. U subotu Vatreni igraju protiv Škotske već od 18 sati, dok tri dana nakon toga putuju na gostovanje kod Poljske.

Prijenose utakmica hrvatske nogometne reprezentacije donose vam Nova i gol.hr, a specijalna emisija počinje već nakon Vijesti u 17 sati.

Uoči okršaja s Hrvatskom i Portugalom, Škotska reprezentacija proživljava rezultatsku krizu, a u službenoj utakmici su posljednji put slavili prije više od godinu dana kada su u kvalifikacijama za Euro 2024. svladali Cipar 3:0.

"Sad ćemo možda morati patiti, ali..."

Izbornik Steve Clark ima velike probleme s ozljedama, a uoči gostovanja na Maksimiru medijima se obratio pomoćni trener John Carver:

 "Dio smo teške grupe Lige nacija, ali to je zbog uspjeha koji smo imali te ostvarili promociju u viši rang. Sad ćemo možda morati patiti, ali garantiram vam da ćemo dugoročno biti bolji."

"Svjesni smo važnosti ovoga natjecanja, ali čeka nas ždrijeb kvalifikacijskih skupina za Svjetsko prvenstvo u prosincu, planiramo sve u skladu s time. Možda će nas boljeti i možda ćemo patiti, ali gledamo u budućnost."

"Napredovat će svaki individualac koji nam sada dolazi jer cijelo vrijeme igramo protiv reprezentacija iz A ranga. Na taj se način brže i bolje razvijaš', zaključio je Carver uoči gostovanja u Zagrebu."

Istvan Kovacs na Maksimiru Trebao je suditi SHNL, a sada ponovno stiže na Maksimir divider

Orhan Erdemir i Elif Karaaslan Ovo je ugledni UEFA-in 61-godišnji delegat koji je snimljen u žestokoj akciji s mladom sutkinjom divider

Hajduk - Šibenik Hajduk ponovno na vrhu nesretne liste: Klakočer udario po džepovima još četiri kluba divider

Standings provided by Sofascore

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider

Prati nas na Instagramu!
Kakav throwback... ⚽️✅️🇭🇷

📸: Igor Kralj/PIXSELL
Op, op... 🤔
Mislite li da je Durdov već spreman za A reprezentaciju? 🤔

📸: Vojko Basic/CROPIX
Petković je protiv Monaca odigrao ratničku utakmicu. 💪🔵

📸: Damir Krajac/CROPIX