Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
nimalo sportski

Skandal trese Hajduk: Igrači piju, puše, kartaju i lijepe pršut na čelo

Hajduk će pokrenuti interne procese zbog spornih fotografija.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

U nedjelju je na rasporedu veliki derbi Dinama i Hajduka, a splitski klub potresa afera zbog neprimjerenog ponašanja nekoliko igrača.

Na društvene mreže procurile su fotografije koje datiraju od ljeta, Stipe Vučura, Andrea Fomitschowa i Steliana Filipa. Igrači Hajduka vide se u opuštenom i nimalo sportskom izdanju, uz kartanje, alkohol, cigarete i fete pršuta na čelu kao na poznatoj fotografiji Željka Keruma.

"Odmah po saznanju Hajduk je pokrenuo proces kojim će se ustvrditi sve okolnosti događaja kojemu svjedoče fotografije, te prema klupskom pravilniku, unutar Kluba sve ćemo propuste i sankcionirati", oglasili su se iz Hajduka.

Fotografije su izazvale negativne komentare i reakcije navijača Hajduka na društvenim mrežama. Očekivano, budući da je Hajduk trenutno tek šesti na ljestvici, a navijači su ove sezone dovoljno propatili i bez ovakvih afera.

Hrvati fantastični u Ligi prvaka: Punili protivničke mreže, senatori dobili veliku čast Andrej Kramarić (Foto: AFP) Slavlje Vlašića i suigrača (Foto: AFP) Ivan Rakitić (Foto: AFP) +3 Mario Mandžukić (Foto: AFP)

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider