Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
NEVJEROJATNO

Skandal u Dalmaciji: Sudac vrataru dao crveni pa dobio po ušima

Delegat je sve opisao u priopćenju.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

U sklopu 1. ŽNL odigran je susret Jadrana Smokvice i Sokola (1:1), a utakmica je održana na Korčuli.

Za vrijeme utakmice nastao je kaos na terenu. Naime, sudac Ante Kosor pokazao je drugi žuti golmanu Sokola, no to se nije svidjelo golmanu, pa je povukao za uši glavnog suca.

gol expired Katalonci tvrde: Bartomeu će danas napraviti ključan potez koji će razveseliti Messija i sve navijače Barcelone divider

''Nakon postizanja gola domaćina gostujući vratar protestira prema glavnom sucu, za što dobiva drugi žuti karton, odnosno isključujući crveni. U tom momentu reagira nesportski na način tako da glavnog suca povlači za uho. Na klupi gostujuće ekipe predstavnik Perica Pušić nezadovoljan sudačkom odlukom reagira na nesportski način tako da u teren ubacuje punu bocu vode. Isto tako igrač gostiju br. 3 nakon postizanja gola domaćina i nakon pokazanog drugog žutog kartona, odnosno isključujućeg crvenog, nakon izlaska iz igrališta loptu napucava u prostor kabina za gostujuću ekipu,'' stoji u službenom priopćenju delegata Nikše Nogala.

Vratar je dobio dva žuta zbog nesportskog ponašanja, a sigurno ga očekuje i dodatna kazna zbog fizičkog napada na glavnog suca utakmice.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider