Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Delegat zaprimio prijavu

Skandal poslije velikog preokreta: Predstavnik Lokomotive udario igrača Rijeke i uhvatio ga za vrat?!

Utakmica između Lokomotive i Rijeke imala je, nažalost, treće poluvrijeme.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Ludi rasplet utakmice Lokomotiva - Rijeka ostavio je neke glave usijanima pa se, kako tvrde Riječani, poslije utakmice dogodio incident u tunelu.

Lokomotiva je sve do 70. minute imala 2:0, zatim je iz jedanaesterca primila pogodak i s igračem manje sačuvala to vodstvo do ulaska u 90. minutu kada je iz novog penala primila pogodak za izjednačenje, a zatim u sudačkoj nadoknadi i potpuno kapitulirala, ostavši bez ijednog boda.

Poslije takvog epiloga usijane su bile domaće glave, a jedan od njih je, prema prijavi Rijeke, prešao granicu.

"Nakon utakmice predstavnik HNK Rijeka, Alen Rivetti je na osnovu izjave igrača br. 4 Nina Galovića prijavio predstavnika NK Lokomotiva Igora Cvetkovića da je isti igrača Nina Galovića u tunelu nakon utakmice udario po leđima i uhvatio za vrat. Službeni predstavnik HNK Rijeka upozoren je da je dužan podnijeti prijavu Disciplinskom sucu HNS-a", stoji u izvješću delegata utakmice Zorana Pandže.

Cvetković je na temelju ovog izvješća sasvim sigurno biti prijavljen disciplinskim tijelima Hrvatskog nogometnog saveza, a hoće li ga i na koji način oni sankcionirati, ostaje da vidimo...

Tablice omogućuje SofaScore LiveScore

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider