Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Nevjerojatna završnica

Čudesan preokret Rijeke u Kranjčevićevoj: Gubili do 90. minute i pobijedili!

Druga utakmica subotnjeg programa 20. kola Hrvatski Telekom Prve lige odigrana je na stadionu u Kranjčevićevoj ulici u Zagrebu.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

U sklopu 20. kola HNL-a na stadionu u Kranjčevićevoj ulici u spektakularnom raspletu Rijeka je kao gost s 3:2 pobijedila Lokomotivu nakon što je bila u zaostatku od dva gola na ulasku u posljednjih 20-ak minuta.

Bila je to odlična utakmica s pet golova i nizom prilika na obje strane. Lokomotiva je vodila 2:0, no Rijeka je okrenula rezultat postigavši tri gola, pri čemu dva u sudačkoj nadoknadi.

Lokomotiva je vodila 2:0 golovima Šerifa Kallakua (12) i Josipa Pivarića (56-11m), no u 70. minuti je isključen Branimir Cipetić. S igračem više gosti su okrenuli rezultat, a golove su zabili Robert Murić (71-11m, 90-11m) i Sandro Kulenović (90+3).

gol expired Osijek u derbiju kola pobijedio Hajduk i (privremeno) izbio na vrh s tri boda ispred Dinama divider

Lokosima je ovo bio treći derbi u nizu i drugi poraz, nakon što su izgubili i od Dinama, a slavili protiv Hajduka. S druge strane Rijeka je upisala prvu pobjedu u zadnja tri kola.

Riječani proigrali s igračem više

Domaćin je poveo u 11. minuti. Ubacio je Cipetić s desne strane, Cokaj je glavom spustio loptu, a Kallaku zabio. Samo četiri minute kasnije Cipetić je sjajnim udarcem s više od 25 metara pogodio vratnicu, a u 30. minuti odličnu priliku imao je i Aliyu.

Odličnu predstavu Lokomotiva je okrunila drugim golom u 56. minuti. Pivarić je realizirao jedanaesterac koji je skrivio Nevistić oborivši Hadžića.

Preokret gostiju počeo je u 71. minuti kada je Murić s bijele točke smanjio na 1:2. Cipetić je srušio Menala u kaznenom prostoru i pritim zaradio drugi žuti. U 79. minuti vratnicu je pogodio i napadač Rijeke Yateke, a u 90. minuti gosti su dobili novi kazneni udarac. Osmanković je srušio Kulenovića, a Murić sigurno zabio za 2:2. Kada se već činilo kako će završiti bez pobjednika, Kulenović je lijepo zabio za 3:2.

gol expired Osijek nakon pobjede 'bocnuo' Hajduk na Facebooku, Bjelica se osvrnuo na stručnjake divider

Tablice omogućuje SofaScore LiveScore

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider