Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Bio prvi strijelac lige

Sjećanje na tragično preminulog nogometaša: Igrao je s bratom i osvojio sve lige osim Prve

Tragično preminuli Bruno Boban brat je napadača Osijeka Gabrijela, a osvojio je gotovo sve rangove hrvatskog nogometa.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Hrvatsku je potresla vijest o smrti mladog nogometaša Marsonije Brune Bobana. Borba za njegov život trajala je 45 minuta: uključili su se svi igrači, liječnici, pa i jedan gledatelj koji je umirovljeni liječnik ,a uskoro je intervenirala i Hitna pomoć.

Nažalost, oko 16:20 Hitna pomoć je morala konstantirati najgore: Bruno Boban je preminuo na terenu. Još jedna prerana smrt nogometaša šokirala je mnoge: prije samo 20-ak dana nogometni svijet potresla je smrt kapetana Fiorentine Davidea Astorija.

Prije nešto više od tri godine, Bruno i njegov brat Gabrijel, danas igrač Osijeka, činili su napadački dvojac nekadašnjeg prvoligaša Zagreba.

''Drago mi je što zajedno igramo jer nema baš puno braće koji igraju u istom klubu u prvoj ekipi'', rekao je tada za Dnevnik Nove TV Bruno.

Bruno je osvojio gotovo svaku ligu koju je igrao.

''Imam Drugu i Prvu Županijsku pa Treću ligu, tu sam došao u Zagreb po Drugu, sad smo u Prvoj pa ako Bog da sreće i zdravlja, možda i nju osvojimo'', govorio je tada.

Nažalost, taj san nije ostvario. Napustio nas je prerano kao igrač Marsonije i prvi strijelac Treće HNL Istok s 12 pogodaka.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider