Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
hospitaliziran

Legendarni Silvio Berlusconi primljen na odjel intenzivne njege

Prvi čovjek Monze Silvio Berlusconi hospitaliziran je zbog teškoća s disanjem.

Silvio Berlusconi (Foto: Afp)

Nekoć jedan od najmoćnijih ljudi u talijanskom nogometu, a danas prvi čovjek Monze, legendarni Silvio Berusconi, primljen je na odjel intenzivne njege bolnici San Raffaele u Milanu zbog ponovljenih kardiovaskularnih problema.

Ivan Jurić Jurić Talijanima: "Dajem sve za ovaj klub, ali ja sam iz Splita. Ja plačem za Hajdukom" divider

Berlusconi je prošli tjedan bio tri noći u istoj bolnici zbog liječničke kontrole, ali je otpušten prošli četvrtak. Talijanski mediji pišu kako je danas stigao u bolnicu zbog poteškoća s disanjem, odmah su ga poslali na CT skeniranje i sad čeka rezultate pregleda.

Operirali ga 2016. godine

Slavni Talijan je 2016. godine imao zahvat na otvorenom srcu zbog zamjene aortnog zaliska, ali se dobro oporavio od te operacije, no čini se kako su se sad pojavile nove komplikacije.

Dejan Stanković VIDEO Navijači Rome rasistički vrijeđali Srbina, Mourinho ih pokušao smiriti divider

Bivši gazda Milana ima 86 godina i u posljednje vrijeme ima sve češće zdravstvene probleme, a posljednjih nekoliko mjeseci posjetio je par bolnica. Ovaj puta zadržat će ga sigurno barem do četvrtka, ali zasad samo na promatranju.

Nemaju u planu nikakav operativni zahvat, nego samo očekuju rezultate testiranja, a kad ih dobiju odlučit će o daljnjoj terapiji.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider