Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
"Vjerovao sam u klub"

Simeone i igrači sretni nakon istupanja iz Superlige: "Nogomet pripada navijačima"

Diego Simeone i igrači podržali su odluku Atletico Madrida da istupi iz Superlige.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Trener Atletico Madrida Diego Simeone iskazao je zadovoljstvo odlukom kluba da se napusti Superliga.

Nakon što su malo poslije podneva službeno objavili da napuštaju novoosnovanu Superligu, Simeone i igrači Atletico Madrida izdali su priopćenje u kojemu su naglasili da su sretni s odlukom kluba da se napusti novoosnovana liga.

Simeone nije skrivao oduševljenje odlukom kluba, ali istovremeno je napomenuo da ni trenutka nije sumnjao u odluku kluba. Vjerovao je da će donijeti odluku koja će biti najbolja za sve.

"Nemam što skrivati, bio sam jedan od prvih koji je dao svoje mišljenje na tu temu. Pitali su me nakon utakmice što mislim o tome. Rekao sam da im vjerujem, jer sam znao da će odlučiti što je najbolje za klub", rekao je Simeone.

"Mislim da je to bila dobra odluka", dodao je.

Nogomet pripada svima nama

Argentinac smatra kako je ovo odlična šansa za suprostavljene strane da se napokon pronađe zajedničko rješenje.

"Nešto će se sigurno promijeniti na bolje, siguran sam u to. Kad god se nešto ovako događa, obje bi se strane trebale dogovoriti i pronaći najbolje rješenje za sve", rekao je Argentinac.

"Nogomet pripada svima nama, običnim ljudima, navijačima. Mi smo isto bili navijači prije nego što smo postali igrači ili treneri. Nogomet pripada svima nama", zaključio je Simeone. 

gol expired Raspad Superlige, Maldini šokirao otkrićem: "Direktor sam Milana, a nisam ništa znao" divider

Također, priopćenjem su se oglasili i igrači Atletico Madrida koji su kratko kazali da su sretni što je klub odlučio napustiti Superligu.

"Prije svega, želimo izraziti zadovoljstvo konačnom odlukom kluba da se istupi iz Superlige. Mi ćemo se nastaviti boriti i promicati vrijednosti našega kluba", kazali su igrači madridskog Atletica. 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider