Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Cholo oborio rekord

Simeone žestoko opleo po suđenju: ''Svaki put kada dođemo na Bernabeu VAR je protiv nas''

Diego Simeone dotakao se suđenja u današnjem gradskom derbiju protiv Reala.

Diego Simeone (Foto: Afp)

Real i Atletico remizirali su 1:1 u madridskom gradskom derbiju u sklopu 23. kola La Lige. Nakon trener gostiju, Argentinac Diego Simeone imao je što za reći po pitanju suđenja.

Sjajna rukometna priča iz Sesveta VIDEO Priča o malom, ali sjajnom rukometnom klubu: Hrvatsko čudo oduševljava Europu divider

Naime, Simone prvensteno smatra da Correa prestrogo kažnjen u 64. minuti kada je laktom o prsa udario njemačkog stopera Rudigera.

''VAR možete ići na svačiju stranu, nekad nama u korist, nekad drugoj momčadi, ali svaki put kada dođemo na Bernabeu VAR je protiv nas'', rekao je Simeone te nastavio o crvenom kartonu:

''Rudiger ima 194 cm, Correa je puno manji od njega i bilo je kontakta, ali da je bio tako brutalan kontakt… Ne vjerujem, pa Rudiger se odmah pridigao'', pojasnio je Simeone.

Nakon isključenja Corree, Aletico je poveo s igračem manje, no izjednačio je 18-godišnji Alvaro Rodriguez u 85. minuti na sjajan ubačaj našeg Luke Modrića koji je još jednom spasio Kraljevski klub.

Slavlje igrača Napolija Nezaustavljivi Napoli mirno plovi prema tituli: Bivši igrač Hajduka postigao autogol divider

Utakmica s Real Madridom bila je 425. u La Ligi za Argentinca na čelu Atletica. Time je Simeone oborio rekord po broju utakmica na čelu jednog kluba u španjolskom prvenstvu kojeg je držao Miguel Munoz (424 utakmice) na klupi Reala.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider