Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Bilo je tu svega

Vrsaljko glavna tema kontroverznog okršaja: Španjolci ističu da je ''pospremio'' Manea, Englezi vide urotu

Atletico je srušio europskog prvaka Liverpool u prvoj utakmici osmine finala Lige prvaka.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Šime Vrsaljko bio je među ključnim igračima za rušenje Liverpoola na stadionu Wanda Metropolitano. Hrvatski reprezentativac time je nagovijestio da se oporavio od teške ozljede i da je spreman za najveće utakmice.

Španjolski mediji pohvalili su desnog beka Atletica. Pored njega je jedan od najopasnijih igrača Liverpoola Sadio Mane bio poprilično neprimjetan, što nije prošlo nezapaženo ni na društvenim mrežama.

gol expired Klopp frustriran nakon poraza od Atletica: Otkrio ''prljavu igru'' koje se bojao i zbog čega je morao reagirati divider

Doduše, bio je tu i start na Maneu pred kraj prvog poluvremena za koji su gosti mislili da će sudac Marciniak pokazati na jedanaesterac. Umjesto toga Jürgen Klopp bio je prisiljen zamijeniti Manea već na poluvremenu zbog žutog kartona i bojazni da na dobije još jedan, smatrajući kako je bio ciljana meta igrača Atletica.

Kasnije u prvom poluvremenu Mane je imao sreću što ga sudac nije poslao u svlačionicu nakon što je hrvatskog igrača udario laktom u glavu, a Klopp ga je brzo zamijenio Divockom Origijem.

gol expired Svijet se poklonio Diegu Simeoneu i izvedbi Atletica: "Ipak i oni udišu isti zrak kao i mi" divider
 

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider