Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Bio sve nervozniji

Klopp frustriran nakon poraza od Atletica: Otkrio ''prljavu igru'' koje se bojao i zbog čega je morao reagirati

Jürgen Klopp izrazio je ogorčenost nakon što je Liverpool doživio frustrirajući poraz od Atletico Madrida, koji je slavio s 1:0 u prvoj utakmici osmine finala Lige prvaka.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Saul Niguez zabio je nakon samo četiri minute na prepunom stadionu Wanda Metropolitano i nakon toga se Atletico povukao u učinkovitu metodu čuvanja. Menadžer Redsa Jürgen Klopp nije imao problema s defanzivnom taktikom, ali postajao je sve više nervozan zbog oduzimanja vremena.

Klopp je otkrio zašto je izvadio Sadija Manea, koji je dobio žuti karton, na poluvremenu.

''Očito je bio plan Manea izbaciti iz igre žutim kartonom. Bojao sam se da će njegov protivnik pasti čak i ako Sadio duboko udahne ili što već, a nisam htio imati takvu situaciju. Zbog toga smo ga izvadili'', objasnio je menadžer Liverpoola.

gol expired Svijet se poklonio Diegu Simeoneu i izvedbi Atletica: "Ipak i oni udišu isti zrak kao i mi" divider

''Sucu je bilo teško nositi se s atmosferom. Nakon 30 minuta trojica igrača Atletica već su ležala na terenu a da nisu bila ozlijeđena. Sudac je trebao malo bolje osjetiti igru'', dodao je.

Klopp je pozvao navijače Liverpoola da naprave istu atmosferu za tri tjedna na Anfieldu.

''Nisam imao problema s rezultatom. Vidio sam toliko sretnih lica navijača Atletica i shvaćam to zbog velike pobjede, ali još nije kraj. Emocije su važne. Ovaj put očito su bile na strani Atletica, ali jako se radujem uzvratu. Na našem će stadionu biti drugačije, Atletico će to osjetiti i to je ono čemu se radujemo'', izjavio je Klopp.

gol expired Haaland ponovno prepravio povijest Lige prvaka: Sam zabio više od Barce, pretekao Messija i Ronalda divider
 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider