Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Službeno

Silvio Marić više nije sportski direktor Rudeša, poznato tko će ga djelomično naslijediti

Josip Šimunić preuzet će dio posla koji je dosad u Rudešu obavljao Silvio Marić.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Novi prvoligaš Rudeš na svojim stranicama objavio je kako je raskinuo suradnju s dosadašnjim sportskim direktorom Silvijom Marićem. O svemu su obavijestili na svojim stranicama, a njihovo priopćenje prenosimo u cijelosti.

"Ovim putem obavještavamo sve naše navijače kako je došlo do prekida suradnje NK Rudeša i našeg dosadašnjeg sportskog direktora Silvija Marića.
Naravno, nakon svih prekrasnih i zajednički ostvarenih velikih uspjeha, suradnja je prekinuta i zajednički je zaključak bio da svatko krene svojim putem.

'Nažalost, to je u nogometu tako. Napravili smo vrhunski rezultat i uživao sam u Rudešu. Klubu želim puno uspjeha i neka ispuni ciljeve koje smo imali. U svakom slučaju, Rudeš će u meni imati velikog navijača', poručio je Silvio Marić.

Ovaj dio posla sada će preuzeti operativni predsjednik Josip Šimunić, koji je i prilikom promocije na čelnu poziciju kluba, bio zamišljen kao prvi operativac.

'Prije svega, svakako želim zahvaliti Silviju Mariću na vrhunski odrađenoj prošloj sezoni, koja nas je i vratila u društvo najboljih hrvatskih klubova, ali i energiji koju je donosio u klub. Naravno, Mariću želimo puno uspjeha u svim budućim projektima, a vjerujem da će mu i iskustvo skupljeno u Rudešu biti od velike pomoći. U svakom slučaju, naš klub ide u pravom smjeru i veselimo se skorom početku nove sezone', riječi su predsjednika NK Rudeša Josipa Šimunića."

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider