Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
eskaliralo u šibeniku

Šibenski Funcuti zaprijetili poznatom menadžeru: ''Spremni smo na sve''

Navijačka skupina Funcuti objavila je snimku na kojoj vrijeđaju Sinišu Šošu.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

HNK Šibenik trebao bi dobiti novog trenera nakon što je Marko Kartelo dobio otkaz. Bit će to treći trener samo u 2022. godini jer je otkaz zbog loših rezultata dobio nedavno i Ferdo Milin.

Kartelo je otkaz dobio nakon samo dvije utakmice, a vodstvo kluba u priopćenju je objasnilo kako se radilo o ''narušavanju međuljudskih odnosa''.

''Odluka uprave HNK Šibenik o smjeni trenera Marka Kartela, donijeta je na temelju činjenice kako je u klubu posebno svlačionici trebalo zadržati dobru atmosferu i primjerenu komunikaciju između igrača, ali i igrača i trenera. Bilo kakvo narušavanje međuljudskih odnosa kao i diskreditaciju bilo koga u Klubu po bilo kakvoj osnovi ne možemo i nećemo tolerirati. U svlačionici se zna tko je “šef” i tko provodi odluke za dobrobit cijele momčadi i Kluba – o tome naime ovise i konačni rezultati'', objavio je klub.

Sinoć su pak Šibenski Funcuti objavili svoje priopćenje uz snimku na kojoj poziraju s palicama.

''Izgleda da su zlokobne slutnje koje smo imali vezano u najnoviju promjenu vlasništva našeg HNK Šibenik bile opravdane. Jedan po jedan Šibenčanin leti iz kluba, famozni tobožnji vlasnik Jurić polako odlazi u drugi plan, a u prvi dolaze neki 'odlikaši' s kaznenim prijavama. Ne možete ih promašiti jer nadaleko smrde po kaljuži iz koje su ispuzali, a u koju godinama pokušavaju odvući hrvatski nogomet.

Mi Funcuti nećemo mirno promatrati kako ti likovi žele naš HNK Šibenik pretvoriti u filijalu 'trofejnog' Hajduka i kako Šibenčani više nisu dobrodošli u svoj klub. Pozivamo i gradsku upravu s obzirom da klub koristi gradsku infrastrukturu te je sufinanciran iz gradskog proračuna neka konačno dignu glavu od Poljane i pogledaju prema Šubićevcu.

Siniša, Šubićevac nije zahod za premlaćivanje!''

Funcuti očito smatraju kako je poznati nogometni menadžer Siniša Šošo odgovoran za posljednja događanja te su mu zaprijetili porukom ''radite zlo, dobit ćete zlo, spremni smo na sve.''

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider