Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
moneta novae

Drugi najvažniji "padobran" u Šibeniku poslije Vrančićevog: "S tim će pokriti dobar komad budžeta"

Podcast Utakmicu po utakmicu dobacio je do 37. epizode na gol.hr-u.

Podcast Utakmicu po utakmicu polako zaključuje prvu sezonu na gol.hr-u, a od ovog ponedjeljka možete ispratiti 37. epizodu. Sve u Supersport HNL-u je manje-više riješeno, a na jedino preostalo pitanje odgovor će sljedeći vikend dati Osijek i Rijeka.

Odgovor na svoje ključno pitanje protekli vikend saznao je Šibenik, koji će od iduće sezone igrati na drugoj razini natjecanja u domaćem nogometu. Gradu iz kojeg je izumitelj padobrana Faust Vrančić stiže "padobran", koji će od sljedeće sezone nadalje dobivati svi koji dožive identičnu sudbinu.

"Za Šibenik nije opet tolika drama. Godinama je situacija – tko ispadne u drugu ligu, seli odmah u treću. Ili odmah ili kao Dragovoljac sad zaobilaznicom, ali s obzirom na nova TV prava, klub kao Šibenik dobiva nešto što se zove 'padobran'. S njim će imati već solidan komad budžeta za sastavljanje momčadi za sljedeću sezonu i brzi povratak“, istaknuo je Igor Ćurković, a Vale poentirala.

"To je veći novac od onog što dobivaju oni koji ostaju, ako se ne varam“.

"Dovoljan da Šibenik uskoro ponovo bude konkurentan“, podvukao je Ćurka.

Sve o ovom detalju, ali i ostalim zanimljivostima iz proteklog kola Supersport HNL-a pogledajte u novoj epizodi podcasta Utakmicu po utakmicu svaki ponedjeljak od 21 sat na gol.hr-u.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider