Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
stigla isprika s poljuda

Šibenik otkrio da ih je Hajduk kontaktirao: ''Šibenik i Split trebaju se držati zajedno''

HNK Šibenik se oglasio priopćenjem nakon finala Kupa.

HNK Šibenik (Foto: Damir Skomrlj/Cropix)

Nakon što su se jučer o pjevanju neprimjerene pjesme Marka Livaje oglasili Funcuti, priopćenjem se oglasio i HNK Šibenik.

Kažu kako se Hajduk javio i ispričao, a vlasnik Šibenika uputio je poruku kako se ta dva dalmatinska grada trebaju držati zajedno.

Priopćenje HNK-a Šibenik:

''HNK Šibenik ovim putem oštro osuđuje incident igrača i kapetana HNK-a Hajduk Marka Livaje koji je po završetku finalne utakmice SuperSport Hrvatskog nogometnog kupa odigrane u Rijeci ovu srijedu 24. svibnja 2023. na stadion HNK-a Rijeke preko megafona poveo navijanje prema navijačkoj skupini HNK-a Hajduk izrazito neprimjerenog sadržaja i konotacije koja ni u jednom slučaju nije u duhu sportskog navijanja.

Luka Vušković HNS pokrenuo postupak protiv još dvojice hajdukovaca zbog iste pjesme divider

Ovim putem želimo vas obavijestiti kako je vodstvo HNK-a Hajduk tijekom jučerašnjeg dana kontaktiralo vodstvo našeg kluba te se ispričalo i izrazilo žaljenje radi jučerašnjeg incidenta njihovog kapetana Marka Livaje.

Član uprave HNK-a Šibenik gospodin Željko Karajica:

Šibenik i Split dva su dalmatinska grada koja bi se trebala držati zajedno i predstavljati zajedničkom sinergijom snagu nogometne Dalmacije. Nadam se da ćemo u budućnosti imati priliku raditi na poboljšanju odnosa naših navijača, kao i navijačkih odnosa generalno, te da ćemo u fokus staviti nogometnu igru, rezultate i uspjehe na terenu. Stava sam kako svi profesionalni sportaši trebaju biti primjer navijačima i svakodnevno se zalagati u borbi protiv diskriminacije i omalovažavanja po bilo kojoj osnovi'', stoji u objavi kluba sa Šubićevca.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider