Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
jedva čekamo posljednje kolo

Šibenik opet puše za vratom Zrinskom: Carevićeva momčad preokretom svladala Vukovar

Šibenčani su domaćim slavljem 2:1 protiv Vukovara 1991 u 31. kolu ostvarili dvanaestu prvenstvenu pobjedu u nizu.

Šibenik - Vukovar 1991 (Foto: Niksa Stipanicev/Cropix)

Pobjednički niz nogometaša Šibenika u Prvoj NL je nastavljen, Šibenčani su domaćim slavljem 2:1 protiv Vukovara 1991 u 31. kolu ostvarili dvanaestu prvenstvenu pobjedu u nizu.

Zadržao je time Šibenik priključak za vodećim Zrinskim Osječko 1664 koji tako i dalje ima dva boda više na vrhu ljestvice (78-76). U idućem, pretposljednjem 32. kolu, Zrinski Osječko 1664 gostuje kod Vukovara 1991, dok Šibenik na svom Šubićevcu igra protiv Dubrave Tim Kabel.

Martin Erlić (desno) Katastrofalne vijesti iz Italije: Izbornik Dalić ostaje bez još jednog sigurnog putnika za Euro? divider

Sve je izvjesnije kako će o putniku HNL odlučivati zadnje kolo i međusobni dvoboj ova dva suparnika na osječkom Gradskom vrtu.

Vrlo teško je Šibenik pobijedio pred svojim navijačima Vukovar 1991 nakon što je primio gol već u desetoj minuti. Strijelac je za goste iz Vukovara bio Mario Tadić. Sve do kraja Šibenik je napadao i uspio preokrenuti rezultat.

Za 1:1 je pogodio Toni Kolega u 57. minuti, dok je novo veliko slavlje Šibenčanima osigurao David Toševski pogotkom u 80. minuti.

Standings provided by Sofascore
Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Više o

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider