Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Stigli novi partneri

Šibenčani isplatili dio dugovanja prema igračima i djelatnicima te otkrili situaciju oko ugovora Marina Jakoliša

Šibeniku se smiješi bolja budućnost.

Hrvatski nogometni prvoligaš Šibenik priopćenjem se obratio javnosti povodom završetka sezone, klupske teške financijske situacije i pitanja ugovora njihovog "Marka Livaje" Marina Jakoliša.

Priopćenje sa Šubićevca prenosimo u cijelosti:

"Kao najveći sportski kolektiv u Šibensko-kninskoj županiji, te Klub koji se natječe u 1. Hrvatskoj nogometnoj ligi koji je ove godine proslavio velikih 89. godina dužni smo Vas izvijestiti o stanju i situaciji u i oko Kluba koje se u prethodnom periodu događalo ili se trenutno događa.

1) Sukladno dogovoru s novim partnerima koji su protekli tjedan pristupili Klubu, svim igračima, djelatnicima kluba i svoj radnoj zajednici isplaćena su dugovanja za mjesec Rujan i Listopad. U kratkom periodu se očekuje i isplata dugovanja za mjesec Studeni.

gol expired Jakoliš: "Ja sam u Šibeniku kao Livaja u Splitu, a plaće ne stižu dva mjeseca" divider

2) Nakon što se napravi kompletna dubinska analiza Kluba, novi partneri će u javnost izaći sa svim konkretnim planovima i prijedlozima koje će pravovremeno komunicirati sa javnošću.

3) Cilj i namjera novih partnera je prvenstveno je stabilnost Kluba i normalno funkcioniranje, financijska samodrživost te rast i razvoj u svim segmentima djelovanja.

4) Situacija oko igrača Marina Jakoliša – Marin Jakoliš je dijete Kluba, koji je prošao sve uzraste u Školi nogometa te je trenutno igrač HNK Šibenika na posudbi iz HNK Hajduk Split. S obzirom na odličnu formu i igre koje pruža u narančastom dresu te koliko Klubu i navijačima on znači, Marin je od velikog interesa za Klub te će HNK Šibenik napraviti sve u narednom periodu da otkupi njegov ugovor od HNK Hajduk te da i službeno postane igrač našeg Kluba.

gol expired Transfer koji će riješiti sve probleme Šibenika? Sjajnog klinca gledao je Manchester City, a ozbiljno je zagrizao Napoli divider

Zastupnik i odvjetnik novih partnera gosp. Stipe Grubišić ovim pismenim putem traži od Grada Šibenika, navijača i simpatizera te svih onih koji su dio Kluba podršku i razumijevanje za naredni period koji nam slijedi, a u kojem će partneri odraditi svoje dodatne analize te predstaviti svoju viziju Kluba.

Također, posebno napominje da je od sada INTERES KLUBA IZNAD SVIH te da ovim putem poziva sve novinare i medije da za sve informacije i upite vezano za trenutnu situaciju Klub stoji na dispoziciji.", stoju u priopćenju HNK Šibenika.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider