Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Možda padne i rekord

Transfer koji će riješiti sve probleme Šibenika? Sjajnog klinca gledao je Manchester City, a ozbiljno je zagrizao Napoli

Skauti Manchester Cityja ove jeseni dolazili su na Šubićevac gledati Niku Raka.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

U posljednjih nekoliko tjedana tmurni oblaci nadvili su se nad Šubićevac, budućnost Šibenika je potpuno neizvjesna.

Trenutni vlasnici kluba (Kolumbijci) već neko vrijeme ne izvršavaju svoje obveze, kako prema igračima, tako i prema zaposlenicima u radnoj zajednici i dobavljačima.

Financijska situacija nije blistava i klub u zimski prijelazni rok ulazi s puno upitnika.

Ipak, krvna slika mogla bi se popraviti vrlo skoro. Talijani pišu kako je 18-godišnji veznjak Šibenika Niko Rak na meti - Napolija!

Raka su u nekoliko navrata ove jeseni dolazili gledati skauti Manchester Cityja i Bešiktaša, ali u utrku za njegov potpis ušao je Napoli koji sada figurira kao glavni favorit, piše Calcio Style.

Ovaj 18-godišnji defenzivni veznjak ljetos je potpisao trogodišnji ugovor sa Šibenčanima, ali čini se kako se neće još dugo zadržati u Krešimirovom gradu.

Ne zna se koliki bi mogao biti iznos odštete, ali neće biti iznenađenje ukoliko Rak sruši dosadašnji klupski rekord. U svojoj povijesti Šibenčani su najviše novca utržili prodajama Ermina Zeca u Genclerbirligi još tamo prije 10 godina i odlaskom Marka Bulata u Dinamo ovog ljeta.

Te odštete iznosile su po dva milijuna i 200 tisuća eura, s tim da je u Bulatovom slučaju 50 posto odštete pripalo igraču.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider