Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Mudar potez

Sevilla prodaje ulaznice za Europsku ligu po cijeni od 10 tisuća eura: Imaju dobar razlog za to

U četvrtak Sevilla i West Ham igraju prvu utakmicu osmine finala Europske lige u Španjolskoj.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Ovog četvrtka od 18:45 sati nogometaši Seville i West Hama igraju prvu utakmicu osmine finala Europske lige na stadionu Ramon Sanchez Pizjuan, a iz španjolskog kluba su se odlučili na neobičan potez.

Ulaznice za domaće tribine prodaju po cijeni od 9999 eura, a sve to kako bi spriječili engleske navijače da se miješaju s domaćim navijačima, a naposljetku i kako bi spriječili potencijalne izgrede na tribinama.

Stopirali prodaju ulaznica za Dinamo

Konkretno, domaći navijači koji imaju godišnju pretplatu mogli su ulaznice nabaviti po uobičajenoj cijeni, od 35 eura u pretprodaji, piše španjolski Mundo Deportivo.

Inače, u prvom susretu play-offa osmine finala Europske lige protiv Dinama u Sevilli, čelnici španjolskog kluba su se odlučili na sličan potez.  Tad su obustavili internetsku prodaju ulaznica na dan utakmice jer su primijetili da su navijači zagrebačkog kluba počeli kupovati ulaznice za domaću tribinu.

Podsjetimo, nogometaši Seville pobijedili su Dinamo s 3:1 u prvom susretu šesnaestine finala Europske lige, a na uzvratu u Maksimiru poraženi su s minimalnih 1:0.

Nažalost, to nije bilo dovoljno da dinamovci nadoknade zaostatak od dva pogotka i osiguraju prolaz u sljedeći krug europskog natjecanja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider