Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
loši rezultati

Ivan Rakitić ostao bez trenera: Slavni stručnjak dobio otkaz nakon teškog poraza u Ligi prvaka

Prema napisima španjolskih medija glavni kandidat za Lopeteguijevog nasljednika je Argentinac Jorge Sampaoli koji je već bio trener Seville u sezoni 2016./2017.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Samo pola sata nakon što je momčad Seville poražena sa 1:4 na svom terenu od Borussije Dortmund u 3. kolu nogometne Lige prvaka, iz andaluzijskog kluba su priopćili da su prekinuli suradnju s trenerom Julenom Lopeteguijem koji je vodio prvu momčad od srpnja 2019.

"Sevilla je otpustila Julena Lopeteguija kao trenera prve momčadi, nakon dvoboja s Borussijom Dortmund u srijedu. Lopetegui je završio uspješnu dionicu s tri sjajne sezone u kojima je ostvareno i više od zacrtanih ciljeva, no u četvrtoj sezoni rezultati nisu bili u skladu s očekivanjima, jer je Sevilla osvojila samo pet od mogućeg 21 boda u LaLigi", stoji u službenom priopćenju.

Navijač i Filip Krovinović Navijač Hajduka poručio Krovinoviću što mora popraviti u svojoj igri pa dobio odgovor divider

Dodajmo tome da je Sevilla u tri utakmice u skupini Lige prvaka osvojila jedan bod uz gol-razliku 1:8.

"U ovom sam trenutku još trener Seville, ali već sam se pozdravio s igračima", izjavio je Lopetegui neposredno nakon utakmice naslućujući rasplet.

gol expired Ključno kolo Lige prvaka: Dinamo može sve ispraviti u Zagrebu, još uvijek ima veliku šansu divider

"Nemam negativnih misli. Prvo što osjećam je zahvalnost prema klubu kao što je Sevilla, prema navijačima, stanovnicima ovog grada i igračima, s kojima sam proveo tri predivne sezone", rekao je Lopetegui.

Prema napisima španjolskih medija glavni kandidat za Lopeteguijevog nasljednika je Argentinac Jorge Sampaoli koji je već bio trener Seville u sezoni 2016./2017.

No, ni Lopetegui ne bi trebao dugo biti bez angažmana, jer su ga engleski mediji proglasili glavnim kandidatom za upražnjeno mjesto glavnog trenera Wolverhampton Wanderersa.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider