Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
POGLEDAJTE FOTOGRAFIJE

Šest engleskih nogometnih zvijezda u masnicama: Šokantne fotografije ostavile otok bez teksta

Prvobitni šok na fotografije izašle u engleskim medijima ipak se smanjio kad se pojavilo objašnjenje o čemu je riječ.

Harry Maguire (Foto: Afp)

Sadašnje i bivše nogometne zvijezde Premier lige, Harry Maguire, Declan Rice, Kasper Schmeichel, Jordan Henderson, Jermaine Jenas i Ben Mee u masnicama po licu. Scena koja je na prvu iznenadile sve koji su naišli na njih bez dodatnog objašnjenja.

Jesu li dobili batina od bijesnih navijala nakon domaćeg poraza od Mađarske? To su možda pomislili oni koji su vidjeli fotografije trojca koji se nalazi na rosteru Gordon Albiona? Jesu li jednostavno sudjelovali u nekoj masovnoj tučnjavi? Nešto treće? Bez brige, ipak je riječ o akciji u pozitivne svrhe.

Sve je odrađeno u pozitivne svrhe

Spomenute šestorica nogometaša pristali su bili modeli za akciju protiv zlostavljanja "online", kojom se pokušava dokazati kako zlostavljanja putem interneta mogu stvoriti jednak negativan efekt poput zlostavljanja u živo.

Organizator akcije je Cyber Smile Foundation.

Moramo priznati, poprilično realno i dobro odrađeno, očito su upali u ruke pravih majstora šminke. U svakom slučaju, ne čudimo se da su mnogi ostali šokirali ili iznenađeni kad se pred njima pojavila jedna od šest spomenutih fotografija.

Kako one izgledaju pogledajte ispod teksta, a prije toga odahnite znajući da im nitko nije naudio, ali i razmislite o svojim postupcima za tipkovnicom. Razmislite prije nego napišete nešto što nekoga može povrijediti, pisana riječ jedna boli.

Pogledajte!

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider