Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Kakav spektakl

Jedna od najluđih utakmica godine: Lazio izveo čudesni preokret pa u 99. minuti ostao bez pobjede!

Lazio i Udinese odmjerili su snage na Olimpicu u posljednjem susretu 15. kola talijanske Serie A.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Posljednja utakmica 15. kola Serie A bila je ujedno i najluđa i to ne samo u ovom kolu već vjerojatno i u cijeloj ovoj kalendarskoj godini kad je u pitanju najviši razred talijanskog nogometa. A možda i šire...

Lazio i Udinese odigrali su 4:4, a konačan rezultat postavljen je u devetoj minuti sudačke nadoknade kada su gosti došli do izjednačenja i boda na Olimpicu.

U prvom poluvremenu briljirao je napadač Udinesea Beto koji je postigao prva dva gola na utakmici, u 17. i 32. minuti, Immobile je smanjio na 1:2 u 34., no da bi Udinese na odmor otišlo s dva gola prednosti pobrinuo se Molina u 44. minuti.

Asistencija Tome Bašića

Lazio je početkom nastavka preko Pedra u 51. i Milinković-Savića u 56. minuti stigao do poravnanja.

Potom su oba sastava ostala sa po 10 igrača, a u redovima domaćina u 64. minuti u igru je ušao povremeni hrvatski reprezentativac Toma Bašić. Upravo je on u 79. minuti izveo slobodni udarac iskosa s lijeve strane, a Acerbi je glavom pogodio za prednost Lazija od 4:3.

Rimljani su tako došli do vodstva nakon što su na poluvremenu gubili 1:3 i činilo se kako su gosti iz Udina u psihološkom knock-downu te da se neće moći vratiti, ali u devetoj minuti sudačke nadoknade Arslan je pogodio za konačnih 4:4.

Tablice omogućuje SofaScore LiveScore

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider