Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
zaradio isključenje

VIDEO Bijesni Jurić zaletio se prema četvrtom sucu i prijetio mu, suradnici ga morali smirivati

Ivan Jurić s klupe je vodio Torino u porazu 3:1 od Napolija, a Vlašić je odigrao cijelu utakmicu. Hrvatski dvojac u Torinu u zadnjih pet utakmica ima samo jednu pobjedu.

Ivan Jurić (Foto: Afp)

U prvoj utakmici 8. kola talijanske Serie A novu su pobjedu upisali nogometaši Napolija koji su pred svojim navijačima s 3-1 bili bolji od Torina, sastava kojeg vodi hrvatski trener Ivan Jurić.

Napoli je time samo učvrstio prvo mjesto na ljestvici. U osam utakmica upisao je šest pobjeda uz dva neodlučena rezultata, dok je Torino trenutačno na devetom mjestu ljestvice.

Marcelo Brozović Inter se zbog dvije stvari jako naljutio na Dalića i HNS: No, jesu li u pravu? divider

Napoli je na stadionu Diego Armando Maradona svog suparnika srušio u prvom poluvremenu te je već nakon dvanaest minuta igre bilo 2-0, a nakon 37. minute i 3-0. Prva dva pogotka postigao je Kamerunac Andre-Frank Zambo Anguissa, prvi s glavom, a drugi nakon što je pretrčao polovicu terena. Za 3-0 je zabio sjajni Gruzijac Kvarackelia što je bio njegov peti prvenstveni pogodak za Napoli ove sezone.

Torino uspio samo smanjiti

U 43. minuti Sanabria je smanjio za Torino, no kroz cijelo drugo poluvrijeme Napoli je kontrolirao rezultat i ritam igre, smanjio je gas te priveo utakmicu kraju. Hrvatski reprezentativac Nikola Vlašić odigrao je cijelu utakmicu za Torino.

Marcelo Brozović Povijesna nedjelja u Serie A: Na ovaj dan se čekalo gotovo 70 godina divider

Jurić nije dočekao kraj utakmice jer je isključen nakon bijesne reakcije sredinom drugog dijela. Potrčao je prema delegatu, prijetio i psovao, a glavni sudac najprije ga je upozorio, pa poslije njegovog naknadnog uletanja u teren i isključio.

Pogledajte incident OVDJE.

Roma dobila Inter u derbiju kola

U derbi utakmici 8. kola talijanske Serie A nogometaši Rome su u gostima pobijedili Inter 2-1 i privremeno došli na četvrto mjesto ljestvice.

Domaća momčad je povela u 30. minuti kada je gostujuću mrežu pogodio Dimarco, no vodstvo Intera trajalo je kratko jer je u 39. izjednačio Paulo Dybala. Argentinski napadač je za Romu zabio treću utakmicu u nizu, a ukupno mu je ovo bio četvrti prvenstveni pogodak za rimski klub gdje je došao ovog ljeta.

Do 75. minute je stajao 1-1 rezultat, a tada je Chris Smalling na asistenciju Pellegrinija zabio gol za slavlje Rome. Premda je Inter do kraja napadao i pokušao se spasiti novog poraza, u tome nije uspio već je nakon 1-3 kod Udinesea upisao drugi prvenstveni poraz u nizu te je ostao sedmi na ljestvici. Inter ima četiri pobjede i isto toliko poraza.

Roma se ovom pobjedom barem privremeno popela na četvrto mjesto ljestvice. Hrvatski reprezentativac Marcelo Brozović zbog ozljede nije bio u momčadi Intera.

Serie A, 8. kolo:

Napoli - Torino 3-1 (Zambo Anguissa 6, 12, Kvarackelia 37 / Sanabria 43)

Inter - Roma 1:2

Empoli - Milan (20.45 sati)

Službeni sastavi:

Tablica Serie A:

Standings provided by SofaScore

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider