Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Zabio bivši dinamovac

Šampanjci su spremni u Napulju: Pala je i Atalanta, velikih 18 bodova udaljeni su od Intera

Napoli je slavio 2:0 na domaćem terenu protiv Atalante u 26. kolu Serie A.

Hviča Kvaratskelija (Foto: Afp)

Nogometaši Napolija napravili su novi korak ka teoretskom osiguranju naslova prvaka Italije nakon što su u susretu 26. kola na svom stadionu svladali Atalantu s 2:0 (0:0).

Šibenik zabio Dinamu Senzacija na Šubićevcu: Šibenik nokautirao Dinamo i došao do ogromnih bodova u borbi za ostanak! divider

Izvrsni Gruzijac Hviča Kvarackelija se u 60. minuti poigrao s kompletnom obranom gostiju i zatim zatresao mrežu za 1:0, da bi pobjedu potvrdio bivši stoper Splita i Dinama Amir Rrahmani koji je bio najviši u skoku nakon kornera u 77. minuti.

Mirko Barišić i Zdravko Mamić Pao je mit o Mamićevoj ekstra sposobnosti, a Barišić vodi žedne preko vode: Dinamov "centralni komitet" sve govori divider

Ovom pobjedom Napoli je stigao do 68 bodova, 18 više od drugog Intera, a do kraja prvenstva je ostalo još 12 kola. Više nije pitanje hoće li Napoli osvojiti svoj treći Scudetto već je pitanje kada će se to dogoditi, odnosno koliko kola prije kraja sezone će i teoretski postati nedostižan konkurenciji.

Mario Pašalić je igrao do 68. minute za Atalantu koja je šesta s 42 boda.

Mateo Kovačić Kapetan Kovačić zapečatio gostujuću pobjedu Chelseaja: Sjajan gol hrvatskog reprezentativca divider

U prvoj utakmici subotnjeg programa Udinese je kao gost svladao Empoli sa 1:0 (0:0). Jedini gol na utakmici postigao je Becao u 54. minuti. Bivši hrvatski reprezentativac Marko Pjaca igrao je od 72. minute za Empoli koji je ostao 14. na ljestvici sa 28 bodova, dok je Udinese skočio na osmo mjesto sa 35 bodova.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider