Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
donnaruma činio čuda

Napoli i Milan na krajnje dramatičan način zaključili 2018. godinu

Nogometaši Napolija i Milana pobjedama su zaključili 2018. godinu.

Napoli slavi pobjednički pogodak (Foto: AFP) (Foto: Afp)

Nogometaši Napolija pobijedili su u susretu 19. kola Serie A u Napulju Bolognu s 3:2 i učvrstili se na drugom mjestu ljestvice. Napolitanci su dvaput vodili golovima Milika (15, 52), no Bologna se dvaput vraćala preko Santandera (37) i Danila (80). Dvije minute prije kraja Mertens je udarcem s 20-tak metara donio Napoliju pobjedu.

Marko Rog je ostao na klupi Napolija.

U zadnjem dvoboju 19. kola na San Siru su nogometaši Milana pobijedili SPAL s 2:1 i probili se na peto mjesto prvenstvene ljestvice. Gosti iz Ferrare su poveli golom Petagne u 13. minuti, a u 16. minuti je izjednačio Castillejo.

U 64. minuti Milan dolazi do konačnog preokreta, a zabio je Argentinac Higuain. Bio je to njegov prvi gol za Milan nakon 866 minuta i 12 utakmica. U 89. minuti igrač Milan Suso je dobio crveni karton, a u 93. minuti domaći vratar Donnaruma čudesnom obranom spriječio novo prosipanje bodova talijanskog diva.

Alen Halilović nije bio u sastavu Milana, a Lorenco Šimić je ostao na klupi SPAL-a.

Vodi Juventus s rekordna 53 boda ispred Napolija (44), Intera (39) i Lazija (32), Milan je sada peti s 31 bodom, a SPAL je ostao 16. sa 17 bodova.

Konjuh uoči dugoočekivanog povratka za Novu TV: "Želim biti zdrava i uživati u tenisu" Ana Konjuh za Dnevnik Nove TV Antonio Veić Ana Konjuh +2 Ana Konjuh

Rezultati by SofaScore
Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Više o

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider