Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
spas u zadnji čas

Milan u sudačkoj nadoknadi došao do velike pobjede za vrh Serie A

Hrvatski veznjak Milan Badelj postigao je pogodak kojim je Genoa na svom stadionu svladala Cagliari sa 1:0 u 34. kolu talijanske Serie A, a Milan je opet prvi.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Nogometaši Milana probili su se privremeno na vrh ljestvice Serie A zahvaljujući pobjedi 2:1 na gostovanju kod Lazija u Rimu.

Domaći su poveli već u 4. minuti golom Cire Immobilea i imali prednost sve do 50. minute, kad je izjednačio Olivier Giroud. Milan je do pobjede došao u trećoj minuti sučevog dodatka kad je loptu u mrežu poslao Sandro Tonali, a asistent je bio Zlatan Ibrahimović kojemu je prethodno dodao Ante Rebić.

Hrvatski napadač je u igru ušao u 68. minuti zamijenivši Girouda. Na drugoj strani je Toma Bašić igrao od 60. minute.

gol expired Ante Čačić nakon pobjede: "Možda je to neprikladan izraz, ali neki igrači nisu do kraja spremni" divider

Milan je teško izborenom pobjedom došao do 74 boda i zasjeo na vrh ljestvice Serie A s dva boda prednosti ispred gradskog suparnika Intera koji ima utakmicu manje.

Badelj zabio gol

Hrvatski veznjak Milan Badelj postigao je pogodak kojim je Genoa na svom stadionu svladala Cagliari sa 1:0 u 34. kolu talijanske Serie A i tako uvećala svoje izglede za ostanak u prvoligaškom društvu.

gol expired VIDEO Pogledajte gol Ademija: Kapetan Dinama ostao sasvim sam pa spretno zabio divider

Badelj je pogodak postigao u 89. minuti, kad se pokraj nekadašnjeg suigrača iz reprezentacije Marka Roga uspio izboriti za loptu i pogoditi donji desni kut gostujućih vrata.

Milan Badelj je odigrao cijelu utakmicu za Genou, a Rog je za Cagliari igrao od 77. minute.

Genoa je još uvijek u zoni ispadanja sa 25 bodova, ali sada zaostaje samo tri boda za Cagliarijem koji sa 28 bodova drži spasonosno 17. mjesto.

Tablica Serie A:

Standings provided by SofaScore LiveScore
Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider