Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
povratnički debi

Ante Čačić nakon pobjede: "Možda je to neprikladan izraz, ali neki igrači nisu do kraja spremni"

Amte Čačić je dao svoje dojmove nakon pobjede Dinama u Gorici.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Dinamo je u 32. kolu Prve HNL pobijedio Goricu 0:1. Gol u gostima zabio je Arijan Ademi u 86. minuti susreta.

Povratnički debi na klupi Dinama imao je Ante Čačić. Iskusni trener pamtiti će da je novi mandat na Maksimiru započeo s tri boda.

Nakon utakmice Čačić je otkrio svoje dojmove.

gol expired VIDEO Pogledajte gol Ademija: Kapetan Dinama ostao sasvim sam pa spretno zabio divider

Moram na početku čestitati svojim igračima na pobjedi koja je izuzetno važna u dinamici osvajanja bodova želimo li biti prvi. Čestitam im zbog toga što su zaista dobro ušli u utakmicu, činili sve da budu ti koji će gospodariti terenom. Naravno, bilo je perioda kada je domaćin pokazao da se radi o kvalitetnom domaćinu.

Isto tako moram se zahvaliti navijačima koji su i s jedne i s druge strane, dakle i sa zapada i s istoka, cijelu utakmicu nas nosili i bodrili. I na kraju smo došli do tog zasluženog gola. Mislim da smo cijelu utakmicu bili apsolutno bolji, da smo stvorili dosta prilika i činjenica da je domaći vratar bio najbolji govori tome u prilog'', rekao je Čačić pa otkrio stanje u momčadi.

gol expired Dambrauskas objasnio što je htio s Čolinom, Zekić poručio: ''Sad je Hajduk vidio što to znači'' divider

''Vidjet ćemo što će biti. Imam malo duži tjedan, vidjet ću na koji način pojedini igrači reagiraju i odlučit ću se za one koji su u trenutku najsvježiji, najorniji. I da mogu odgovoriti kriterijima utakmice koja čeka.

Možda je to neprikladan izraz, ali neki igrači nisu do kraja spremni, nemaju dovoljno natjecateljskog ritma. Danas je nakon dugo vremena prvi put Ivanušec odradio 90 minuta, imamo i situaciju s Ademijem koji je odradio 90 minuta, ali je imao problema s ozljedama i nije trenirao. Tako da moramo biti jako oprezni na koji način ćemo završiti ove četiri utakmice'', dodao je Čačić.

VIDEO HNL golovi: Gorica - Dinamo 0:1 (Ademi)

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider