Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Važna tri boda

Dominatna predstava Milana, srušili Juventus s dva pogotka na San Siru

Nakon poraza od Chelseaja u Ligi prvaka, Milan se iskupio pobjedom protiv Juventusa,

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Nogometaši Milana pobijedili su sa 2:0 torinski Juventus u derbiju 9. kola Serie A, koji je odigran u subotu na San Siru.

Nakon uvjerljivog poraza od Chelseaja u Ligi prvaka, Milan je došao do šeste pobjede u novoj sezoni Serie A. Branitelji naslova su svladali Juventus golovima Tomorija (45+1) i Brahima Diaza (54).

Ante Rebić je u igru ušao u 65. minuti zamijenivši Oliviera Girouda. Milan se sa 20 bodova izjednačio s vodećim dvojcem, Napolijem i Atalantom, a Juventus je sa 13 bodova ostao osmi.

Inter slavio golovima Džeke

Nogometaši Intera slavili su na gostovanju kod Sassuola u prvoj utakmici 9. kola talijanske Serie A.

Oba pogotka za momčad iz Milana postigao je bosansko-hercegovački reprezentativac Edin Džeko, kojemu su to bili 100. i 101. gol u talijanskom prvenstvu. Džeko je u 44. minuti pogodio za vodstvo Intera. U 60. minuti je Davide Frattesi izjednačio na 1-1, a konačnih 2-1 za Inter Džeko je postavio u 75. minuti.

Edin Džeko Edin Džeko ispisao povijest Serie A: Srušio Sassuolo i nadmašio bivšeg izbornika Srbije divider

Hrvatski reprezentativac Martin Erlić bio je u početnoj postavi Sassuola i igrao do 82. minute, dok kod Intera nije bilo ozlijeđenog Marcela Brozovića.

Inter je petom prvenstvenom pobjedom došao do 15 bodova i privremeno je zasjeo na sedmo mjesto, dok je Sassuolo sa 12 bodova na devetoj poziciji.

Tablica Serie A

Standings provided by Sofascore

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider