Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Udinese srušio Lazio

Milan stekao lijepu prednost na vrhu, Rebić odigrao cijelu utakmicu protiv bivšeg kluba

Tri boda je dohvatila i Bologna porazivši Crotone sa 1:0. Gol odluke zabio je Roberto Soriano u posljednjim trenucima prvog dijela.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

U susretu devetog kola talijanskog nogometnog prvenstva Milan je na San Siru pobijedio Fiorentinu sa 2:0 zadržavši vodstvo na ljestvice Serie A.

Oba gola Rossoneri su zabili u prvom dijelu, a kod oba je sudjelovao Franck Kessie.

Prvo je u 17. minuti asistirao Alessiju Romagnoliju za 1:0, a potom je u 27. minuti zabio za 2:0 iz kaznenog udarca. Veznjak reprezentacije Obale Bjelokosti je imao kazneni udarac i u 40. minuti, ali je nije bio precizan.

Ante Rebić je odigrao cijeli susretu za Milan.

Tri boda je dohvatila i Bologna porazivši Crotone sa 1:0. Gol odluke zabio je Roberto Soriano u posljednjim trenucima prvog dijela.

Napadač Udinesea nakon 13 godina zabio u Serie A

U prvom susretu nedjeljnog programa Udinese je na gostovanju porazio Lazio sa 3:1 nanijevši nebesko-plavima prvi poraz u posljednjih devet susreta u svim natjecanjima.

Golove za goste zabili su Arslan (18), Pussetto (45+3) i Forestieri (71), dok je strijelac za Lazio bio Immobile (74-11m).

Zanimljivo, za Forestierija je to bio drugi gol u talijanskom prvenstvu, a prvog je zabio prije gotovo 13 godina.

Ovaj Argentinac s talijanskom putovnicom je prvi pogodak u Serie A zabio u siječnju 2008. za Sienu protiv Intera. Osim za Sienu, igrao je i za Udinese, te Vicenzu, Empoli i Bari u talijanskoj Serie B, Malagu u La Ligi i Watford i Sheffield Wednesday u drugom rangu engleskog nogometa, a u Udinese se vratio u rujnu ove godine.

Tablice omogućuje SofaScore LiveScore

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Više o

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider