Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Inter trese kriza

VIDEO Svijet se ne može načuditi ovom Lukakuovu promašaju: Juventus marljivo skuplja bodove i bliži se Europi

Juventus je minimalnim slavljem 1:0 protiv Verone zaključio subotnji program Serie A.

Romelu Lukaku (Foto: Afp)

U posljednjoj utakmici subotnjeg programa 28. kola talijanskog nogometnog prvenstva Juventus je kao domaćin svladao Veronu s minimalnih 1:0 (0:0).

Jedini pogodak na utakmici postigao je Moise Kean u 55. minuti nakon lijepe kombinacije suigrača Fagiolija i Locatellija.

Igor Pajač Cirkus na kraju susreta na Šubićevcu, domaćini tražili 11-erac, Pajač se pogubio: Je li Šibenik oštećen za najstrožu kaznu? divider

Sedmi Juventus sada ima 44 boda te je sve bliže momčadima koje se bore za plasman u Ligu prvaka sljedeće sezone iako mu je oduzeto 15 bodova. Drugi Lazio ima osam bodova više, treći Inter šest, četvrta Atalanta io peti Milan po četiri, a šesta Roma trui boda više.

Verona je, pak, ostala 18. sa 19 bodova, pet manje od 17. Spezije koja drži posljednje mjesto koje osigurava ostanak u Serie A.

Inter u velikoj krizi

Ranije u subotu je doprvak Inter iz Milana pretrpiotreći uzastopni poraz u Serie A izgubivši na svom terenu od Fiorentine s 0:1 (0:0). Jedini pogodak postigao je Giacomo Bonaventura u 53. minuti kada je najbrže reagirao na odbijenu loptu nakon što je Onana obranio udarac Cabrala.

Marko Livaja Luda utakmica na Šubićevcu: Hajduk od lagodnih 0:3 do spašavanja žive glave u posljednjim sekundama divider

Internet je uzeo belgijskog reprezentativca Romelua Lukakua nakon nevjerojatnog promašaja u 49. minuti susreta kada je promašio loptu pred praznim golom, snimku pogledajte OVDJE.

Fiorentini je ovo peta uzastopna prvenstvena pobjeda kojom je skočila na osmo mjesto ljestvice sa 40 bodova, dok je Inter i dalje treći sa 50 bodova. Marcelo Brozović igrao je za Inter do 78. minute dok je Josip Brekalo ostao na klupi Fiorentine.

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider