Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Trijumf Udinesea u gostima

Važna pobjeda Jurićeve Verone: Balotelli zabio, ali domaćini slave

Udinese je, tri dana nakon što je Igor Tudor dobio otkaz, a momčad privremeno preuzeo Luca Gotti, na gostovanju porazio Genou sa 3:1

Ivan Jurić (Foto: AFP) (Foto: Afp)

U susretu 11. kola talijanskog nogometnog prvenstva Verona, koju vodi hrvatski stručnjak Ivan Jurić, je pobijedila Bresciju sa 2:1 , dok je Udinese pod vodstvom privremenog trenera Luce Gottija, koji je naslijedio Igora Tudora, na gostovanju porazio Genou sa 3:1.

Verona je do četvrte pobjede ove sezone stigla golovima Anthonyja Salceda u 50. minuti i Mattea Pessine u 81. minuti, dok je pogodak za goste zabio Mario Balotelli pet minuta prije kraja susreta.

Udinese je, tri dana nakon što je Igor Tudor dobio otkaz, a momčad privremeno preuzeo Luca Gotti, na gostovanju porazio Genou sa 3:1. Domaćin je poveo u 22. minuti golom Gorana Pandeva, no u nastavku susreta gosti su okrenuli rezultat golovima Rodriga De Paula (32), Kena Seme (87) i Kevina Lasagne (90+4). Marko Pajač nije nastupio za domaći sastav.

Lecce i Sassuolo su odigrali 2:2. Domaćin je dva puta vodio, no Sassuolo je uspio izboriti remi. Strijelci za domaći sastav bili su Gianluca Lapadula (18) i Filippo Falco (42), dok su strijelci za Lecce bili Jeremy Toljan (35) i Domenico Berardi (85).

U prvom nedjeljom susretu Atalanta je doživjela poraz na domaćem terenu od Cagliarija sa 0:2.

Rezultati by SofaScore

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider