Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Poraz Leccea

Inter nezaustavljivo gazi prema Scudettu, povremeni hrvatski reprezentativac dobio crveni karton

Dvije utakmice 25. kola talijanske Serie A odigrane su ovog petka.

Marcus Thuram i Lautaro Martinez (Foto: Afp)

Vodeći sastav talijanskog nogometnog prvenstva Inter u susretu 25. kola kao domaćin očekivano je bez problema svladao posljednju Salernitanu sa 4:0.

Dva najbolja strijelca Intera Thuran (17) i Lautaro Martinez (19) s dva su gola u razmaku od manje od dvije minute riješili pitanje pobjednika već u prvih 20 minuta, a do kraja dvoboja u strijelce su se još upisali Dumfries (39) i Arnautović (90).

Toma Bašić odigrao je čitav susret za Salernitanu, dok Domagoj Bradarić nije konkurirao za nastup.

Vodeći Inter sada ima 63 boda, 10 više od drugog Juventusa, dok je Salernitana ostala na 13 bodova, pet manje od predzadnjeg Cagliarija.

Pongračić isključen u porazu Leccea u Torinu

Ranije u petak nogometaši Torina, koje s klupe vodi hrvatski stručnjak Ivan Jurić, u prvoj utakmici 25. kola na svom su terenu svladali Lecce sa 2:0. Domaće je u prednost preciznim udarcem s ruba kaznenog prostora početkom nastavka doveo Bellanova (50), a pobjedu je potvrdio Zapata (81) udarcem glavom nakon kornera.

Nikola Vlašić igrao je za Torino do 62. minute, dok je Marin Pongračić u dresu Leccea u 70. minuti isključen nakon drugog žutog kartona.

Torino je tom pobjedom stigao na deveto mjesto sa 36 bodova, jednim više od aktualnog prvaka Napolija, koji je pao na 10. poziciju, dok je Lecce ostao 13. s 24 boda.

Tablice omogućuje Sofascore

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider