Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Opet nema Mandže

Inter bi već sutra mogao proslaviti 19. naslov prvaka: Treba im samo kiks jedne momčadi

Odigrana su tri susreta 34. kola talijanske Serie A.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Nogometaši Milana prenoćit će na drugoj poziciji ljestvice talijanskog prvenstva zahvaljujući domaćoj pobjedi od 2:0 protiv Beneventa u susretu 34. kola.

Milan je poveo u samom otvaranju utakmice lijepim golom Calhanoglua u 6. minuti susreta, a pobjedu je potvrdio Hernandez u 60. minuti pospremivši odbijanac nakon udarca Ibrahimovića u mrežu.

Ante Rebić igrao je za Milan od 76. minute, dok Mario Mandžukić nije konkurirao za nastup.

gol expired Golijada u sjajnom Jadranskom derbiju: Hajduk slavio na pogon juniora i zakomplicirao borbu za Europu divider

S ova tri boda Milan je skočio s pete na drugu poziciju na ljestvici sa 69 bodova, jedan manje ima treća Atalanta, a po tri manje četvrti Napoli i peti Juventus.

Svi oni će svoje susrete 34. kola igrati u nedjelju, Atalanta u gostima kod Sassuola, Napoli na svom terenu protiv Cagliarija, a Juventus u gostima kod Udinesea.

Inter bi mogao proslaviti naslov već u nedjelju

Ranije u subotu igrači Intera stigli su nadomak i teoretskog osiguranja 19. naslova prvaka Italije s pobjedom od 2:0 na gostovanju kod posljednjeg Crotonea, kojega su tako i teoretski ispratili u drugu ligu.

Strijelci za Inter bili su Eriksen u 69. minuti i Hakimi u sudačkoj nadoknadi utakmice.

gol expired Što će reći Macron? Hajdukov trener vodi utakmicu u Adidas jakni, Dinamovom sponzoru divider

Inter je do vodstva stigao preciznim prizemnim udarcem danskog veznjaka sa više od 20 metara, a pobjedu je Hakimi potvrdio iz protunapada nakon što su svi domaći jurnuli u napad po izjednačenje.

Marcelo Brozović igrao je čitav susret za Inter, dok je Ivan Perišić ušao u igru u 66. minuti.

Vodeći Inter sada ima 82 boda te bi mogao slaviti naslov prvaka već u nedjelju ukoliko Atalanta ne pobijedi Sassuolo. 

Jurić prekinuo negativan niz

U prvoj utakmici dana Verona i Spezia su igrale 1:1.

Verona, koju vodi hrvatski stručnjak Ivan Jurić, povela je početkom drugog poluvremena golom Salceda, ali važan bod Speziji u borbi za ostanak u Serie A osigurao je Saponara u 86. minuti susreta.

Verona je ovim remijem prekinula niz od četiri uzastopna poraza, ali je ostala na desetom mjestu prvenstvene ljestvice s 42 boda.

Bivši hrvatski reprezentativac Nikola Kalinić igrao je za Veronu od 60. minute, dok je Ivor Pandur ostao na klupi. Stoper mlade hrvatske reprezentacije Martin Erlić ostao je na klupi Spezije.

Standings provided by SofaScore LiveScore

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Više o

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider