Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
propust odgovornih

Što će reći Macron? Hajdukov trener vodi utakmicu u Adidas jakni, Dinamovom sponzoru

Novi gaf trenera Hajduka.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Hajduk je u sklopu 32. kola HNL-a na Poljudu ugostio Rijeku, a prije početka utakmice kamere su zabilježile neobičnu situaciju.

Trener Hajduka Paolo Tramezzani na klupi se pojavio u jakni Adidasa, a to ne bi bilo ništa čudno da je spomenuti njemački proizvođač opreme sponzor splitskog kluba.

gol expired Golijada u sjajnom Jadranskom derbiju: Hajduk slavio na pogon juniora i zakomplicirao borbu za Europu divider

Hajduk već dugi niz godina ima ugovor i uspješnu suradnju s talijanskim Macronom, a ovaj propust se sigurno neće svidjeti službenom sponzoru Bijelih.

Adidas u HNL-u sponzorira Dinamo, Lokomotivu i Slaven Belupo.

Podsjetimo, Talijan je prije nekoliko dana podigao tenzije među navijačima jer je uzeo dres Kastratija nakon derbija Dinama i Hajduka (2:0) na Maksimiru.

gol expired Užasne vijesti za Vatrene: Vlašić se ozlijedio! Olić objavio prve prognoze koje nisu bajne divider

Tramezzani se nakon utakmice pravdao da je veliki kolekcionar dresova i da od prije poznaje Kastratija. Očito ne može bez Adidasa.

Hajduk je nedavno proslavio 110. rođendan. Slavni hrvatski klub je povodom toga izbacio novi dres koji je zlatne boje.

Mjesec dana nakon puštanja u prodaju Hajduk je prodao čak tisuću zlatnih Macron dresova, a od toga je dvjestotinjak dresova od Marka Livaje, novog napadača Bijelih za kojeg se ne zna hoće li i sljedeće sezone igrati na Poljudu.

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider