Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Iznenađujući rezultat

Novi posrtaj Juventusa: Vještice i talijanska ikona zaustavile Staru damu

Aktualnom prvaku ovo je već peti ovosezonski remi, a odigrano je tek devet kola.

Benevento (Foto: AFP) (Foto: Afp)

Aktualni talijanski nogometni prvak Juventus kiksao je u 9. kolu Serie A odigravši samo 1:1 (1-1) na gostovanju kod novaka u ligi Beneventa čiji je trener legendarni Filippo Inzaghi.

Juventus je prilično podcjenjivački pristupio utakmici protiv Beneventa, pa je tako trener Andrea Pirlo procijenio kako u ovoj utakmici može odmoriti svog najboljeg igrača Cristiana Ronalda, a na kraju mu se to podcjenjivanje osvetilo gubitkom dva boda.

Gosti iz Torina poveli su pogotkom Morate (21) na asistenciju Chiese, no pred sam odlazak na odmor Letizia (45+3) je pobjegao obrani Juventusa i poravnao na 1:1.

U drugom poluvremenu Juventus je stvorio tek jednu pravu priliku za pogodak, no Morata je promašio zicer glavom s pet metara.

Peti Juventus sada ima 17 bodova, kao i četvrta Roma koja je odigrala utakmicu manje. Tri boda više i utakmicu manje ima vodeći Milan, dok bod više imaju drugi Inter i treći Sassuolo koji su svoj susret 9. kola igrali ranije u subotu. Benevento je 12. sa 10 bodova koliko imaju i 10. Sampdoria te 11. Cagliari.

Tablice omogućuje SofaScore LiveScore
Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider